Skip Navigation
Over ons

Resto VanHarte is een organisatie die mensen in de wijk met elkaar in contact brengt aan tafel. De doelstelling is ontmoeten en het voorkomen van isolement en eenzaamheid. We verwennen onze gasten met...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Allround vrijwilliger Resto vanHarte Leidsche Rijn

Vacature · 6–7 uur/week
Bernadottelaan 23, 3527 GH Utrecht, Netherlands
Catering
Deze vacature is verlopen
#24433
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Resto-VanHarte-Utrecht/activiteiten/Allround-vrijwilliger-Resto-vanHarte-Leidsche-Rijn/24433 om je aan te melden
SamenvattingWil jij je inzetten om mensen bij elkaar te brengen aan de eettafel? Voor onze nieuw te openen locatie zijn we op zoek naar allround vrijwilligers!
Uitgebreide omschrijving

Ben jij iemand die van koken houdt? Kun je zelfstandig werken en houd je van aanpakken? Vind je het leuk om mensen met elkaar te verbinden en met mensen van verschillende achtergronden een leuk gesprek aan te gaan? Meld je dan nu aan als allround vrijwilliger voor Resto VanHarte Utrecht, op onze nieuw te openen locatie in Leidsche Rijn (vanaf november 2019).

Omschrijving

Resto VanHarte organiseert lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners. Iedereen is welkom om samen te eten en elkaar beter te leren kennen. De drijvende kracht achter Resto VanHarte zijn de vrijwilligers in de keuken en bediening. Aan hen biedt Resto VanHarte kansen voor een zinvolle actieve rol in de samenleving en de mogelijkheid om zich te ontplooien.

In Utrecht Leidsche Rijn zullen wij wekelijks op de vrijdag een lunch organiseren voor buurtbewoners.

Werkzaamheden

Onder begeleiding van een professionele horecamanager werk je mee in de keuken met het voorbereiden van de gerechten. Zodra het diner van start gaat, help je mee met het uitserveren van de gerechten en achteraf met het afruimen van de tafels. Tijdens de maaltijd mengen de vrijwilligers zich met de gasten en eten gezellig mee.

We zijn een hecht team en de vrijwilligers helpen elkaar. We doen samen de afwas en mocht het nodig zijn, kan het voorkomen dat we je vragen bij te springen bij bijvoorbeeld het ombouwen van de zaal.

Vaardigheidseisen        

Je bent flexibel, kunt zowel zelfstandig als in een team werken en bent sociaal en vriendelijk tegenover de gasten en je medevrijwilligers.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Resto VanHarte Utrecht
Resto VanHarte is een organisatie die mensen in de wijk met elkaar in contact brengt aan tafel. De doelstelling is ontmoeten en het voorkomen van isolement en eenzaamheid. We verwennen onze gasten met een lekkere, verse en duurzame 3-gangenmaaltijd en iets bijzonders om mee te maken. Zo worden er rondom de maaltijd allerlei activiteiten georganiseerd. Instanties in de wijk die iets voor bewoners kunnen betekenen kunnen aanschuiven aan tafel en zich presenteren. De maaltijd kost 7 euro en voor mensen met een U-Pas is er een speciale korting, kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting. Allerlei goede redenen, maar de voornaamste reden om te komen eten: het is er gezellig!

We hebben regelmatig vacatures. Houd je van koken, ben je flexibel, gastvrij en vind je het leuk om onze gasten een fijne avond te bezorgen? Meld je aan!
Deze vacature is verlopen
#24433
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Resto-VanHarte-Utrecht/activiteiten/Allround-vrijwilliger-Resto-vanHarte-Leidsche-Rijn/24433 om je aan te melden