Skip Navigation
Over ons

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) laat enthousiaste studenten interactieve colleges over interessante thema's geven aan senioren in tehuizen en buurtcentra. Doordat dit in de leefomgeving van...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Studentdocent gezocht

Vacature · 1–4 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Onderwijs
#24724
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Oud-Geleerd-Jong-Gedaan/activiteiten/Studentdocent-gezocht/24724 om je aan te melden
SamenvattingStichting Oud Geleerd Jong Gedaan zoekt enthousiaste studentendocenten voor colleges aan senioren in Utrecht.
Uitgebreide omschrijving

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan zoekt enthousiaste studenten!

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan

Sinds 2014 organiseert Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan colleges voor senioren, gegeven door studenten. Studenten vertellen in een reeks van vier colleges over hun vakgebied of passie. Wij bieden hiermee een uitdagende activiteit aan ouderen met en zonder dementie, zodat ze in contact komen met anderen en iets anders kunnen doen dan bingo spelen en handwerken. Dit doen wij in bibliotheken, buurthuizen en verpleeghuizen in Nederland. Dit jaar bereiken we meer dan 6000 ouderen en 300 studenten.

CORONA: Dit vrijwilligerswerk is "coronaproof". Je kunt veilig helpen en jouw hulp wordt heel erg gewaardeerd, juist nu.

 

Profiel studenten

Wij zijn voor de regio Utrecht weer op zoek naar gemotiveerde studenten die ons studentdocententeam willen versterken en daarmee ouderen cognitieve uitdaging kunnen bieden. 

Ben jij...

...een Bachelor, Master of PhD student (of max. 3 jaar geleden afgestudeerd) met een passie voor je vakgebied?

...niet bang om voor groepen te spreken? Of wil je juist aan je presentatievaardigheden werken met onze begeleiding?

...betrokken bij het welzijn van senioren?

...gemotiveerd om de kennis van jouw vakgebied met geïnteresseerden te delen?

...op zoek naar een goede aanvulling voor op je cv?

Dan nodigen we je uit te reageren op deze vacature door een mailtje te sturen via onderstaande roze knop.

Meer informatie? Neem gerust eens een kijkje op onze site.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Oud Geleerd Jong Gedaan
Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan (OGJG) laat enthousiaste studenten interactieve colleges over interessante thema's geven aan senioren in tehuizen en buurtcentra. Doordat dit in de leefomgeving van de senioren gebeurt, bieden wij iedereen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen en actief plezier te beleven. Door oud en jong samen te brengen, draagt het project Oud Geleerd Jong Gedaan bij aan het verhogen van de mate van welzijn van senioren. Voor studenten bieden wij relevante werkervaring aan voor op hun cv en een kijkje in de zorgsector. Ook doen zij ervaring op met presenteren. Een win-win situatie voor oud en jong dus! Kijk voor meer info op onze website.
·
#24724
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Oud-Geleerd-Jong-Gedaan/activiteiten/Studentdocent-gezocht/24724 om je aan te melden