Skip Navigation
Over ons

Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun...

Cultuur & KunstSport & RecreatieKinderen & Jeugd
Deel

Assistent Studieruimte Bovenbouw

Vacature · 1–20 uur/week
Maartvlinder 1, 3544 DA Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Assistent-Studieruimte-Bovenbouw/23244 om je aan te melden
SamenvattingZorg jij samen met ons voor een goede sfeer op school? Durf jij jongeren aan te spreken op hun gedrag?
Reageer dan op deze vacature!
Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligerswerk bij het Leidsche Rijn College (LRC) 

Functie 2: Assisitent Studieruimte Bovenbouw

Met ingang van: heden

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 1 persoon (maar dat kunnen verschillende personen zijn op een dag) bij voorkeur van 10.00 tot 13.00 uur of tot 16.00 uur. Dus kan je bijvoorbeeld wel van 14.00 tot 16.00 uur dan zijn wij ook blij met je hulp. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met minimaal 4 uur beschikbaarheid.

Omschrijving van de inhoud van vrijwilligerswerk.

In de studieruimte kunnen leerlingen aan hun huiswerk & computers werken. Er heerst en rustige sfeer. Je ontvangt de leerlingen en houdt een aanwezigheidslijst bij. Je houdt toezicht en helpt de leerlingen als ze vragen hebben.

Contacten en begeleiding

In de studieruimte werkt een vaste kracht. Zij heeft regelmatig contact met de vrijwilliger, werkt de vrijwilliger in en kan indien nodig de assistent begeleiding geven. De vrijwilliger zal zelfstandig werken zodat de collega zich met andere taken bezig kan houden in de aangesloten ruimte.

 Wat heeft het LRC vrijwilliger te bieden?

We hebben een leuk team met gezellige collega’s en die je betrekken bij het werk en teamoverleg.

Je vrijwilligerswerk wordt zeer gewaardeerd, je betekend echt iets voor de leerlingen en je collega’s en er wordt echt op je gerekend.

Een fijne werkomgeving met een doel, structuur en regelmaat.

Een leuke en interessante taak. Er is zoveel te doen in LRC dat er meestal wel vrijwilligerswerk te vinden is op het juiste niveau van de vrijwilliger. Er zijn meer vrijwilligers op diverse plekken in de organisatie.

Ondersteuning en coaching, gericht op de taak en de werkplek.

Structureel overleg met de andere vrijwilligers en de coördinator vrijwilligerswerk.

Je kunnen ontwikkelen: Je wordt uitgedaagd iets te doen wat je misschien daarvoor nog niet deed. Je wordt geïnformeerd en je volgt adequate scholing.

Werkervaring kunnen opdoen. Je bent op zoek naar betaald werk maar vindt niets. Met vrijwilligerswerk vergroot je je kansen op betaalde arbeid.

Wat vragen wij van de vrijwilliger?

Algemene kwaliteiten zoals: Representatief en beleefd zijn, met jeugd om kunnen gaan, initiatief tonen, goede communicatieve vaardigheden hebben. Je kan gezag uitstralen. Je hebt en toont belangstelling voor de leerlingen. Je kan lichte administratieve vaardigheden doen. Je kan werken in exel. Bewijs van goed gedrag. Betrokkenheid bij LRC en in het bijzonder tot het vrijwilligerswerk en bereidheid om het vrijwilligerswerk uit te voeren. Bereidheid tot samenwerken en in staat zijn zelfstandig te kunnen handelen. Enig inzicht in en om kunnen gaan met computers.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Leidsche Rijn College
Het Leidsche Rijn College is een openbare school voor havo, atheneum en gymnasium en heeft momenteel zo’n 1650 leerlingen. Het is een school voor talentontwikkeling. Leerlingen worden uitgedaagd hun talent (in bijv. toneel, schrijven of debat) te ontdekken en ontwikkelen met behulp van speciale programma’s. Ook kun je als jong topsporter op het LRC aan je sportcarrière werken en je diploma halen. Zoals ook bijv. atlete en wereldkampioen Dafne Schippers deed. Vanwege onze uitgebreide cultuur-, talent- en buitenlesprogramma’s komen we vaak handen tekort. Dit is de reden dat we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Mocht je tijd hebben en het leuk vinden om de school te komen versterken als vrijwilliger, dan wordt dat door ons zeer op prijs gesteld.
·
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Leidsche-Rijn-College/activiteiten/Assistent-Studieruimte-Bovenbouw/23244 om je aan te melden