Skip Navigation
Over ons

In de gemeente Utrecht wonen zo'n drieduizend mensen met dementie, een groot deel van hen woont gewoon nog thuis, vaak samen met de partner of met behulp van de kinderen. Hulp bij Dementie koppelt...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Wandelmaatje

Vacature · 1–2 uur/week
Kromme Nieuwegracht 50, 3512 HK Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#24622
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Hulp-bij-Dementie/activiteiten/Wandelmaatje/24622 om je aan te melden
SamenvattingMevrouw van 86 jaar zoekt vrouw om samen te wandelen.
Uitgebreide omschrijving

Mevrouw van 86 jaar met dementie is al een tijd op zoek naar een maatje die haar gezelschap kan houden. Ze wil graag wat meer naar buiten en genieten van jou gezelschap! Deze vrouw is erg lief en houdt van grapjes maken. Ze is op zoek naar een vrouwelijk maatje omdat ze zich hierbij beter kan aansluiten. Kan jij tegen grapjes dan past deze mevrouw goed bij jou!

Twijfels of een maatje met dementie bij jou past? Geen zorgen, wij begeleiden jou waar het nodig is. Ondanks de dementie kun je makkelijk met haar in contact komen. Het contact zorgt juist voor mooie verhalen en herinneringen van vroeger. Kom erachter wat deze aardige vrouw aan jou te vertellen heeft!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Hulp bij Dementie
In de gemeente Utrecht wonen zo'n drieduizend mensen met dementie, een groot deel van hen woont gewoon nog thuis, vaak samen met de partner of met behulp van de kinderen. Hulp bij Dementie koppelt vrijwilligers aan mensen met dementie én/of aan de naasten die voor hen zorgen. De vrijwilliger helpt hen door er te zijn: het bieden van gezelschap of een luisterend oor maakt het verschil voor degene met dementie en de mantelzorger.
Als jij je aanmeldt als vrijwilliger maken we eerst een afspraak om kennis te maken. We bespreken dan ook je wensen, zoals in welk deel van de stad je wilt werken en wat je het liefste zou doen met je cliënt. Ben je nog steeds enthousiast, dan volg je een korte scholing over dementie en zorgen wij voor een goede match. Gedurende je werk bij ons, kun je altijd bij ons terecht met je vragen.
Deze vacature is verlopen
#24622
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Hulp-bij-Dementie/activiteiten/Wandelmaatje/24622 om je aan te melden