Skip Navigation
Over ons

In de gemeente Utrecht wonen zo'n drieduizend mensen met dementie, een groot deel van hen woont gewoon nog thuis, vaak samen met de partner of met behulp van de kinderen. Hulp bij Dementie koppelt...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Spelletje spelen?

Vacature · 1–2 uur/week
Kromme Nieuwegracht 50, 3512 HK Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#24747
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Hulp-bij-Dementie/activiteiten/Spelletje-spelen/24747 om je aan te melden
SamenvattingMeneer vindt het erg leuk om spelletjes te spelen.
Uitgebreide omschrijving

Meneer met dementie is op zoek naar een maatje om spelletjes mee te spelen. Meneer zijn favoriete spelletjes zijn: rummikub of scrabble. Ook zou meneer graag samen een stukje buiten willen wandelen. Mevrouw is erg overbelast vandaar zijn wij opzoek naar een maatje.
Meneer is vroeger beroepsfotograaf geweest en praat daar graag over.

Heb jij even de tijd voor meneer? Meld je dan bij ons aan!

Twijfels of een maatje met dementie bij jou past? Geen zorgen, wij begeleiden jou waar het nodig is. Het contact met iemand met dementie gaat makkelijker dan je zou denken. De een begint zelf met een verhaal, en bij de ander kan een gesprek beginnen door middel van een foto.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Hulp bij Dementie
In de gemeente Utrecht wonen zo'n drieduizend mensen met dementie, een groot deel van hen woont gewoon nog thuis, vaak samen met de partner of met behulp van de kinderen. Hulp bij Dementie koppelt vrijwilligers aan mensen met dementie én/of aan de naasten die voor hen zorgen. De vrijwilliger helpt hen door er te zijn: het bieden van gezelschap of een luisterend oor maakt het verschil voor degene met dementie en de mantelzorger.
Als jij je aanmeldt als vrijwilliger maken we eerst een afspraak om kennis te maken. We bespreken dan ook je wensen, zoals in welk deel van de stad je wilt werken en wat je het liefste zou doen met je cliënt. Ben je nog steeds enthousiast, dan volg je een korte scholing over dementie en zorgen wij voor een goede match. Gedurende je werk bij ons, kun je altijd bij ons terecht met je vragen.
Deze vacature is verlopen
#24747
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Hulp-bij-Dementie/activiteiten/Spelletje-spelen/24747 om je aan te melden