Skip Navigation
Over ons

In de gemeente Utrecht wonen zo'n drieduizend mensen met dementie, een groot deel van hen woont gewoon nog thuis, vaak samen met de partner of met behulp van de kinderen. Hulp bij Dementie koppelt...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Samen muziek luisteren?

Vacature · 1–3 uur/week
Kromme Nieuwegracht 50, 3512 HK Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24935
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Hulp-bij-Dementie/activiteiten/Samen-muziek-luisteren/24935 om je aan te melden
SamenvattingMevrouw zoekt een maatje voor op de maandag en/of vrijdagmiddag om samen naar muziek te luisteren.
Uitgebreide omschrijving

Een 93-jarige vrouw is op zoek naar een maatje om samen muziek te luisteren en om samen naar buiten te gaan. Mevrouw kan zelf niet meer lopen maar ze geniet nog iedere keer van de wind die door haar haren gaat.
Lijkt het je leuk om samen met deze mevrouw naar muziek te luisteren en om naar buiten te gaan, meld je dan aan!

Twijfels of een maatje met dementie bij jou past? Geen zorgen, wij begeleiden jou waar het nodig is. Het contact met iemand met dementie gaat makkelijker dan je zou denken. De een begint zelf met een verhaal, en bij de ander kan een gesprek beginnen door middel van een foto.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Hulp bij Dementie
In de gemeente Utrecht wonen zo'n drieduizend mensen met dementie, een groot deel van hen woont gewoon nog thuis, vaak samen met de partner of met behulp van de kinderen. Hulp bij Dementie koppelt vrijwilligers aan mensen met dementie én/of aan de naasten die voor hen zorgen. De vrijwilliger helpt hen door er te zijn: het bieden van gezelschap of een luisterend oor maakt het verschil voor degene met dementie en de mantelzorger.
Als jij je aanmeldt als vrijwilliger maken we eerst een afspraak om kennis te maken. We bespreken dan ook je wensen, zoals in welk deel van de stad je wilt werken en wat je het liefste zou doen met je cliënt. Ben je nog steeds enthousiast, dan volg je een korte scholing over dementie en zorgen wij voor een goede match. Gedurende je werk bij ons, kun je altijd bij ons terecht met je vragen.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24935
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Hulp-bij-Dementie/activiteiten/Samen-muziek-luisteren/24935 om je aan te melden