Skip Navigation
Over ons

In de gemeente Utrecht wonen zo'n drieduizend mensen met dementie, een groot deel van hen woont gewoon nog thuis, vaak samen met de partner of met behulp van de kinderen. Hulp bij Dementie koppelt...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Op bezoek

Vacature · 1–2 uur/week
Kromme Nieuwegracht 50, 3512 HK Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#24099
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Hulp-bij-Dementie/activiteiten/Op-bezoek/24099 om je aan te melden
SamenvattingMeneer met dementie is op zoek naar een maatje voor op de dinsdag, woensdag of vrijdag.
Uitgebreide omschrijving

Meneer (78) heeft geheugenproblemen door zijn dementie. Meneer is op zoek naar een gezellig maatje die het leuk vind om te gaan wandelen, koffie te drinken en te kletsen. ben jij een nuchter persoon en kan je tegen een grapje dan past deze meneer goed bij jou!

Lijkt het je leuk om samen met deze meneer op pad te gaan? Meld je dan bij ons aan!

Twijfels of een maatje met dementie bij jou past? Geen zorgen, wij begeleiden jou waar het nodig is. Het contact met iemand met dementie gaat makkelijker dan je zou denken. De een begint zelf met een verhaal, en bij de ander kan een gesprek beginnen door middel van een foto.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Hulp bij Dementie
In de gemeente Utrecht wonen zo'n drieduizend mensen met dementie, een groot deel van hen woont gewoon nog thuis, vaak samen met de partner of met behulp van de kinderen. Hulp bij Dementie koppelt vrijwilligers aan mensen met dementie én/of aan de naasten die voor hen zorgen. De vrijwilliger helpt hen door er te zijn: het bieden van gezelschap of een luisterend oor maakt het verschil voor degene met dementie en de mantelzorger.
Als jij je aanmeldt als vrijwilliger maken we eerst een afspraak om kennis te maken. We bespreken dan ook je wensen, zoals in welk deel van de stad je wilt werken en wat je het liefste zou doen met je cliënt. Ben je nog steeds enthousiast, dan volg je een korte scholing over dementie en zorgen wij voor een goede match. Gedurende je werk bij ons, kun je altijd bij ons terecht met je vragen.
Deze vacature is verlopen
#24099
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Hulp-bij-Dementie/activiteiten/Op-bezoek/24099 om je aan te melden