Skip Navigation

De Wilg

Non-profit

Over ons

De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-)...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingen
Deel

Vrijwilliger voor Ciao Café in Vleuten

Vacature · 3–4 uur/week
Teunisbloemlaan 50, 3452 CB Vleuten, Netherlands
Catering
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25753
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Vrijwilliger-voor-Ciao-Cafe-in-Vleuten/25753 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken vanaf september een vrijwilliger die het leuk vindt om één keer per maand te koken voor mensen met én zonder beperking in Vleuten-De Meern.
Uitgebreide omschrijving

Ciao Café is een ontmoetingsplek voor buurtbewoners met én zonder beperking uit Vleuten-De Meern en omstreken. Tijdens Ciao Café maken bezoekers gezamenlijk een maaltijd, eten met elkaar en doen een spelletje. 

We zoeken vanaf 26 september a.s. een extra vrijwilliger voor in de keuken. Het gaat om werkzaamheden als boodschappen doen, eten voorbereiden (snijden enz.) en koken. En natuurlijk gezellig mee-eten met de bezoekers. 

Het Ciao Café is elke laatste donderdag van de maand van 16.00-20.00 uur in Buurtcentrum de Weide Wereld in Vleuten-De Meern.

Vind je het leuk om te koken en houd je van gezelligheid, meld je dan aan!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Vleuten > Vleuten Activiteiten > De Wilg > Vrijwilliger voor Ciao Café in Vleuten
Over De Wilg
De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk / psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doen wij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. De beperking is niet van belang; bij ons deel je je interesses!
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25753
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Wilg/activiteiten/Vrijwilliger-voor-Ciao-Cafe-in-Vleuten/25753 om je aan te melden