Skip Navigation
Over ons

Welkom bij De Buurtcamping Utrecht – ontmoeting, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie!

Sinds 2015 werkt Stichting De Buurtcamping Utrecht als stadsbrede community aan de sociale samenhang in...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Bestuursleden: voorzitter en penningmeester

Vacature · 1–2 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#23205
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Buurtcamping-Utrecht/activiteiten/Bestuursleden-voorzitter-en-penningmeester/23205 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken nieuwe bestuursleden! De Buurtcamping Utrecht focust zich dit jaar extra op samenwerking in wijken tussen bewoners en professionals.
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden! De Buurtcamping Utrecht bestaat dit jaar 6 jaar en dit jaar staat in het teken van ‘samenwerking in de wijken’. Het bestuur van de stichting bestaat dit jaar uit  uitvoerende en ondersteunende bestuursleden. Ook werken we toe naar (de oprichting van) een raad van toezicht, bestaande uit bewoners uit de verschillende wijken. 

We zoeken nog ondersteunende bestuursleden, in de vorm van een voorzitter en penningmeester. Vanuit deze rol ondersteun je het uitvoerend bestuur in de grote lijnen, deel je je netwerk, expertise en visie o.a. op de samenwerking met relevante partijen uit het maatschappelijke en culturele domein in Utrecht. 

Het bestuur heeft 6 vergaderingen per jaar.


De voorzitter:

  • Stelt agendapunten op
  • Leidt de vergaderingen
  • Onderhoudt het contact met het uitvoerend bestuur

De penningmeester:

  • Houdt zicht op de begroting en administratie
  • Maakt een jaarverslag in afstemming met uitvoerend bestuur
  • Adviseert de fondsenwerver
  • Zet relevant netwerk in als het gaat om sponsoring

 

Wij bieden

Een (onbezoldigde) bestuursfunctie waarin je de mogelijkheid hebt om expertise in te zetten voor een maatschappelijk relevante organisatie en je netwerk te verbreden. Een kans om betrokken te zijn bij de groei en ontwikkeling van een jonge en dynamische organisatie, de successen van dichtbij mee te maken en middels deze betrokkenheid mee te werken aan inclusieve communities in de verschillende wijken in Utrecht. 

Vragen en/of interesse? Mail dan via onderstaande roze knop.

Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > De Buurtcamping Utrecht > Bestuursleden: voorzitter en penningmeester
Over De Buurtcamping Utrecht
Welkom bij De Buurtcamping Utrecht – ontmoeting, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie!

Sinds 2015 werkt Stichting De Buurtcamping Utrecht als stadsbrede community aan de sociale samenhang in verschillende wijken in de stad. Buurtbewoners organiseren met organisaties en ondernemers De Buurtcamping in hun eigen park. Er wordt in ruim 10 maanden voor én na het kampeerweekend actief samengewerkt. Door deze samenwerking, de ontmoeting en het overnachten in je eigen park, leer je elkaar en de buurt buurten beter kennen en waarderen.

We werken in teams toe naar een knusse camping met een breed programma van laagdrempelige activiteiten, opgezet voor en door bewoners. 'S avonds zitten we met elkaar om het kampvuur om verhalen te delen en in de ochtend worden we wakker met de geur van vers gezette koffie en een broodje van de lokale bakker. Op de camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk; met die WC-rol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit!

In 2020 zijn de volgende wijken/teams aan de slag:
- Noordse Park in Ondiep/Pijlsweerd
- Majellapark in Utrecht West
- Park de Gagel in Overvecht
- Griftpark in Noordoost
- Park Transwijk in Kanaleneiland/Transwijk
- Máximapark in Leidsche Rijn
- Park de Koppel in Lunetten
Deze vacature is verlopen
#23205
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Buurtcamping-Utrecht/activiteiten/Bestuursleden-voorzitter-en-penningmeester/23205 om je aan te melden