Skip Navigation

DOCK Noordwest

Non-profit

Over ons

DOCK helpt mensen hun eigen leven en het leven van anderen te verbetereren. Ieder mense heeft talenten om in te zetten voor zichzelf en anderen. Veel mensen zijn bereid om anderen te helpen en...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Maatje voor leuke & serieuze activiteiten

Vacature · 2–4 uur/week
Thorbeckelaan 18c, 3552 CS Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Deze vacature is verlopen
#23370
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/DOCK-Noordwest/activiteiten/Maatje-voor-leuke--serieuze-activiteiten/23370 om je aan te melden
SamenvattingGezocht: een maatje voor een heer met een chronische long aandoening die leuke en serieuze activiteiten wil ondernemen met hem.
Uitgebreide omschrijving

Gezocht:

Deze 61 jarige alleenstaande man zoekt een maatje. Hij zoekt iemand om leuke en serieuze activiteiten mee te doen. Bijvoorbeeld samen er op uit gaan, zoals een terrasje pakken als ook serieuze activiteiten ondernemen zoals af en toe op en neer brengen naar en van het ziekenhuis en samen wachten in de wachtkamer. 

De heer is beperkt in zijn mobiliteit vanwege een spierziekte en COPD. Door het ziekteproces brengt hij grotendeels van de tijd thuis door waardoor eenzaamheid hem niet vreemd is. De dagen overdag zijn het ergst om door te brengen. Dan werkt iedereen. 

Hij zoekt juist voor overdag een maatje die hem met regelmaat kan bezoeken en mee naar buiten kan nemen. De heer gebruikt een scootmobiel en een zuurstof apparaat wanneer hij naar buiten gaat. Hij hoopt dat zijn maatje over een auto beschikt en hem mee op pad wil nemen.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > DOCK Noordwest > Maatje voor leuke & serieuze activiteiten
Over DOCK Noordwest
DOCK helpt mensen hun eigen leven en het leven van anderen te verbetereren. Ieder mense heeft talenten om in te zetten voor zichzelf en anderen. Veel mensen zijn bereid om anderen te helpen en iedereen heeft soms hulp nodig.
Medewerkers van DOCK ondersteunen mensen in het nemen van initiatieven en onderschrijven op die manier de doelstelling van DOCK. Zij leggen contacten tussen mensen en organisaties in de buurt en brengen mogelijkheden samen. Met positieve resultaten.
Deze vacature is verlopen
#23370
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/DOCK-Noordwest/activiteiten/Maatje-voor-leuke--serieuze-activiteiten/23370 om je aan te melden