Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Vrijwilliger voor computercursus gezocht!

Vacature · 2 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
IT
Deze vacature is verlopen
#23500
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Vrijwilliger-voor-computercursus-gezocht/23500 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken een digiwijze vrijwilliger die behulpzaam is voor de computercursus op maandagochtend van 10:00-12:00u.
Uitgebreide omschrijving

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. Een van die activiteiten is een computercursus voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel en (kwetsbare) stadsbewoners.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de computercursus. Tijdens de computercursus werken we met deelnemers met verschillende niveaus op het gebied van computerkennis. We bieden basisondersteuning en vaardigheden gericht op het digitaal burgerschap. Hierbij kunnen we hulp gebruiken om iedere deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden. Door ze wegwijs te maken, vragen te beantwoorden en oefenvoorbeelden te begeleiden.

De computercursus vindt plaats op maandagochtend van 10:00-12:00u bij Boogh Utrecht de Paraplu op de Van Bijnkershoeklaan 10 in Utrecht.

Wij bieden een gezellige groep, prettige werkomgeving, een vrijwilligerscontract, reiskostenvergoeding en een basiscursus "omgaan met de gevolgen van hersenletsel" (e-learning).

Heb jij een redelijke mate van computerkennis en vindt je het leuk om mensen echt te helpen door ze wegwijs te maken in de digitale wereld? Neem dan contact met ons op via onderstaande roze knop.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Boogh Utrecht De Paraplu > Vrijwilliger voor computercursus gezocht!
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#23500
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Vrijwilliger-voor-computercursus-gezocht/23500 om je aan te melden