Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Extra handen voor de keuken gezocht!

Vacature · 3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Catering
Deze vacature is verlopen
#23839
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Extra-handen-voor-de-keuken-gezocht/23839 om je aan te melden
SamenvattingWij komen handen te kort om al onze bezoekers te voorzien van koffie & thee! Maar vooral bij de lunch is het spitsuur...
Uitgebreide omschrijving

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, lotgenotencontact, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers. Gelegen aan de van Bijnkershoeklaan in Transwijk beschikt Boogh over een goed toegankelijk gebouw en een mooie tuin. In het gebouw is tevens het Boogh Afasiecentrum Utrecht gehuisvest.

Wij vragen een handige hulp voor het schenken van koffie en thee, maar die ook wil ondersteunen bij de lunch én bij het afwassen en opruimen. Kom jij ons helpen tussen 11:00 en 14:00? We zoeken hulp voor de vrijdag, maar voel je ook vrij te reageren als je op andere dagen beschikbaar bent.

Wij bieden een vrijwilligerscontract, reiskostenvergoeding,  e-learning "Omgaan met de gevolgen van hersenletsel", intervisie-bijeenkomsten en een inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#23839
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Extra-handen-voor-de-keuken-gezocht/23839 om je aan te melden