Skip Navigation

ZIMIHC

Non-profit

Over ons

ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties,...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Jeugdcultuurfonds Utrecht zoekt administratieve vrijwilliger

Vacature · 6–8 uur/week
Bouwstraat 55, 3572 ST Utrecht, Netherlands
Administratie
Deze vacature is verlopen
#24897
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/Jeugdcultuurfonds-Utrecht-zoekt-administratieve-vrijwilliger/24897 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Kunst is goed om te doen, voor alle mensen en voor kinderen in het bijzonder. Het Jeugdcultuurfonds wil financiële drempels weghalen en zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid geven om mee te doen door middel van actieve kunstbeoefening.

Binnen de provincie Utrecht is bij ZIMIHC een backoffice ingericht voor het Jeugdcultuurfonds provincie Utrecht. De consulent verzorgt de contacten met het landelijk bureau, de gemeenten, de intermediairs en de cultuuraanbieders in een gemeente. Daarnaast verzorgt de coördinator de beoordeling en de afhandeling van de aanvragen en het betalen van de rekeningen.

Het Jeugdcultuurfonds Utrecht is op zoek naar een administratieve kracht die de consulent kan ondersteunen. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor 8 uur per week.

We zijn op zoek naar een verantwoordelijk persoon, iemand met de nodige werkervaring en een financiële opleiding.

Kwaliteiten/competenties: geordend, gestructureerd, nauwkeurig, oplettend, je kunnen verplaatsen in de klant, meedenkend, oplossingsgericht, flexibel, vriendelijk, behulpzaam, geduldig, houden van puzzels oplossen, in staat om paar stappen vooruit te denken, zakelijke houding, houden aan de voorwaarden van JCF, grenzen bewaken. Ervaring met AFAS, Excel.

Administratieve werkzaamheden:

-binnenkomende facturen nakijken en registreren

-afhandelen van aanvragen

-contact met cultuuraanbieders : vragen behandelen over facturen, nakijken of ze wel/niet betaald zijn.

-nieuwe cultuuraanbieders inschrijven

-contact met intermediairs: aansporen om op tijd de vervolgaanvraag in te dienen

-contact met ouders: vragen beantwoorden over aanvragen

-assisteren bij het maken van (tussen)rapportages voor gemeentes. Aantallen betaalde facturen/aanvragen/intermediairs/cultuuraanbieders (wie, waar, wanneer, wat)

Tijdsinvestering: 8 uur per week (flexibel in te delen, kan zowel thuis als op kantoor)

vrijwilligersvergoeding: € 100,- per maand.

Ingangsdatum: in overleg, kan per direct.

Jolanda Kamphuis, coördinator Jeugdcultuurfonds Provincie Utrecht, bereikbaar via onderstaande roze knop.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > ZIMIHC > Jeugdcultuurfonds Utrecht zoekt administratieve vrijwilliger
Over ZIMIHC
ZIMIHC is er voor kunst in je leven. ZIMIHC is trots op haar drie theaters in de stad Utrecht waarin alle amateurkunstenaars welkom zijn. Er zijn festivals, theatervoorstellingen, muziekproducties, kindervoorstellingen en we verhuren onze gebouwen aan iedereen, die een podium of een plek om te oefenen zoekt. We werken samen met professionals in alle kunstuitingen. De theaters zijn in drie wijken in de stad: ZIMIHC theater Wittevrouwen - ZIMIHC theater Zuilen - ZIMIHC theater Stefanus in Overvecht. ZIMIHC Maatwerk is een onderdeel van ZIMIHC zonder gebouw, maar met kennis en ervaring op het gebied van amateurkunst en met grote plannen voor nationale en internationale festivals. ZIMIHC werkt dus voor amateurs en dan heel leuk en met veel inspiratie!
Deze vacature is verlopen
#24897
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/ZIMIHC/activiteiten/Jeugdcultuurfonds-Utrecht-zoekt-administratieve-vrijwilliger/24897 om je aan te melden