Skip Navigation
Over ons

WIL kent de wijk. WIL weet waar je terecht kunt wanneer je nieuwe mensen wilt ontmoeten, waar je mee kunt doen aan leuke activiteiten en welke mensen in de buurt je verder kunnen helpen als je ergens...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Vrijwilliger social media

Vacature · 2–8 uur/week
Teunisbloemlaan 50, 3452 CB Vleuten, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#25487
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wil-Wijk-Informatie-Lijn/activiteiten/Vrijwilliger-social-media/25487 om je aan te melden
SamenvattingWil jij dat jouw buren ook de weg kunnen vinden in hun wijk? Help dan mee met het delen van nuttige informatie op social media en meld je bij ons aan.
Uitgebreide omschrijving

Zet WIL op de kaart

Wil in je buurt, het buurtnetwerk van Vleuten-De Meern, zoekt een vrijwilliger social media! 

WIL zorgt voor toegankelijke burenhulp en informatievoorziening in Vleuten, de Meern en Haarzuilens. Buren wijzen elkaar de weg of helpen elkaar bij kleine vragen op het gebied van informele zorg & welzijn.

Vrijwilliger communicatie
Weet jij de weg op het internet en lijkt het je leuk om informatie voor anderen makkelijk vindbaar te maken? Ben je op de hoogte van wat er gebeurt op social media en heb je een vlotte pen? Dan is het communicatieteam van Wil naar jou op zoek!

Samen met andere vrijwilligers en een sociaal makelaar van DOCK bouw je mee aan een communicatieteam dat dit bureninitiatief versterkt. Je schrijft en plaatst berichten op de Facebookpagina en het Twitteraccount van WIL.

Vrijwilligers die (naast hun baan) voor WIL werken, zijn enthousiast. Zij vinden WIL sympathiek, omdat zoveel vrijwillige buurtbewoners zich inzetten om hun buurtgenoten verder te helpen en te informeren over wat er mogelijk is in de wijk. Iedereen kan bij WIL zijn of haar vraag stellen.

Wat doet een vrijwilliger social media voor WIL?

  • Via social media ben jij voor WIL de online buurtverbinder 
  • Je informeert buurtgenoten via social media over wat er te doen is en waar je terecht kunt
  • Vragen/antwoorden en tips verspreiden via facebook en twitter
  • Het “vriendennetwerk” van Wil in je buurt opbouwen/uitbouwen
  • Online antwoorden zoeken op vragen die binnenkomen (research)
  • Evt kun je ook (pers)berichten schrijven voor Wil 

Word jij online buurtverbinder?
Lijkt het je leuk om buurtgenoten en initiatieven online met elkaar te verbinden en verder te helpen? Ben je thuis op Facebook en Twitter? Of wil je zelf de weg en je buurtgenoten beter leren kennen?

Je maakt deel uit van het communicatieteam van Wil en leert al doende wat het werk inhoudt. 

Meer weten?
Wil je meer weten? Kijk op de website, facebook en twitter voor meer informatie over Wil. Bellen of mailen kan ook met Gineke Sleeboom (06-36504798, [email protected]).

Interesse?
Maak een afspraak om kennis te maken en te bespreken of het werk bij je past. We kijken naar je uit!

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Wil Wijk Informatie Lijn
WIL kent de wijk. WIL weet waar je terecht kunt wanneer je nieuwe mensen wilt ontmoeten, waar je mee kunt doen aan leuke activiteiten en welke mensen in de buurt je verder kunnen helpen als je ergens naar op zoek bent. WIL zoekt met je mee naar het antwoord op je vraag.
Deze vacature is verlopen
#25487
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Wil-Wijk-Informatie-Lijn/activiteiten/Vrijwilliger-social-media/25487 om je aan te melden