Skip Navigation

WIJ 3.0

Non-profit

Over ons

WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

gastvrouw/heer

Vacature · 3–5 uur/week
Krommerijn 101, 3582 GX Utrecht, Netherlands
Catering
Deze vacature is verlopen
#24413
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/gastvrouwheer/24413 om je aan te melden
SamenvattingZelfstandig inkopen doen, verzorgen en serveren van lunchmaaltijd op onze hoofdlocatie voor max 15 personen
Uitgebreide omschrijving

Op onze hoofdlocatie aan de Krommerijn 101 zoeken wij een enthousiaste gastvrouw/ heer die 2 keer per week een lunch kan verzorgen. Voor de verbinding in ons team en de andere collega's op deze locatie willen wij graag gezamelijk lunchen. Het gaat om een groep van max 15 personen waarbij het vooral gaat om gezelligheid en een eenvoudige, lekkere lunch. Je schuift indien je dit leuk vind zelf natuurlijk ook aan. In overleg bepalen we welke inkopen er worden gedaan. Deze inkopen moet je zelfstandig kunnen doen. Daarnaast vragen we of je de tafel wilt dekken en afruimen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over WIJ 3.0
WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden hen activiteiten om bezig te zijn, sociale contacten te hebben en waar mogelijk bieden we begeleiding naar opleiding of werk.

WIJ 3.0 biedt via Digiwijs 3.0 ook op tal van locaties in de stad de kans om te leren computeren. Of via oefeninlopen zelf digitaal vaardiger te worden. Veel Utrechters beschikken niet over de vaardigheid om zich met de computer te redden. Door het zelf te leren worden ze minder afhankelijk van hun omgeving en krijgen ze meer grip op hun leven.
Deze vacature is verlopen
#24413
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/gastvrouwheer/24413 om je aan te melden