Skip Navigation

WIJ 3.0

Non-profit

Over ons

WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

chauffeur

Vacature · 4–8 uur/week
Lange Nieuwstraat 119, 3512 XC Utrecht, Netherlands
Rijden
Deze vacature is verlopen
#24758
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/chauffeur/24758 om je aan te melden
Samenvattingchauffeur gezocht die samen met onze activiteitenbegeleider cliënten naar verschillende activiteiten/ locaties brengt in onze bus.
Uitgebreide omschrijving

Op  dinsdagochtend en vrijdagochtend zoeken we een chauffeur die onze  groep clienten (ggz) naar vaste locaties heen en weer brengt. Er gaat altijd een activiteitenbegeleider mee, zij verzorgen de begeleiding van de clienten en de activiteit, maar je mag  de activiteiten  ook  mee ondersteunen, (dit is niet noodzakelijk.)

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over WIJ 3.0
WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden hen activiteiten om bezig te zijn, sociale contacten te hebben en waar mogelijk bieden we begeleiding naar opleiding of werk.

WIJ 3.0 biedt via Digiwijs 3.0 ook op tal van locaties in de stad de kans om te leren computeren. Of via oefeninlopen zelf digitaal vaardiger te worden. Veel Utrechters beschikken niet over de vaardigheid om zich met de computer te redden. Door het zelf te leren worden ze minder afhankelijk van hun omgeving en krijgen ze meer grip op hun leven.
Deze vacature is verlopen
#24758
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/chauffeur/24758 om je aan te melden