Skip Navigation

WIJ 3.0

Non-profit

Over ons

WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Receptiemedewerker(s) (Vrijwilliger)

Vacature · 8–16 uur/week
Koningin Wilhelminalaan 6, 3527 LD Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#25610
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/Receptiemedewerkers-Vrijwilliger/25610 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om mensen te ontvangen en wegwijs te maken? Voer jij graag gegevens in en ben je niet bang de telefoon op te nemen?
Uitgebreide omschrijving

Als receptiemedewerker zorg je voor een eerste ontvangst van bezoekers, het beantwoorden van vragen en de doorverwijzing naar de juiste personen. Verder registreer je de aanwezigheid van deelnemers, beheer je de receptiekas en betaal je deelnemers uit. Daarnaast heb je nog een aantal administratieve taken.

Wie zijn wij

De Stadsbrug is een werklocatie van Wij 3.0 in Kanaleneiland. Er komen mensen die op zoek zijn naar sociale contacten, arbeidsmatige structuur, dagritme en een nuttige daginvulling. We bieden een (leerwerk/werk)plek waar iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt welkom is.

Wie ben jij

Je spreekt en schrijft Nederlands en werkt graag in een dynamische omgeving. Je staat stevig in je schoenen en kunt zelfstandig werken. Je kunt overweg met de computer en werkt nauwkeurig.

We vragen een VOG voor je aan i.v.m. werken met persoonsgegevens.

Je bent 2 dagen beschikbaar op: maandag en dinsdag. De vacature kan in overleg ook door 2 personen ingevuld worden. Er zijn ook mogelijkheden voor een op maattraject 16-24 uur.

 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > WIJ 3.0 > Receptiemedewerker(s) (Vrijwilliger)
Over WIJ 3.0
WIJ 3.0 is specialist in activeren en re-integratie. Je vindt ons in stad en regio. We ondersteunen mensen die zonder werk zijn en met een of meerdere persoonlijke problemen te maken hebben. We bieden hen activiteiten om bezig te zijn, sociale contacten te hebben en waar mogelijk bieden we begeleiding naar opleiding of werk.

WIJ 3.0 biedt via Digiwijs 3.0 ook op tal van locaties in de stad de kans om te leren computeren. Of via oefeninlopen zelf digitaal vaardiger te worden. Veel Utrechters beschikken niet over de vaardigheid om zich met de computer te redden. Door het zelf te leren worden ze minder afhankelijk van hun omgeving en krijgen ze meer grip op hun leven.
Deze vacature is verlopen
#25610
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/WIJ-30/activiteiten/Receptiemedewerkers-Vrijwilliger/25610 om je aan te melden