Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Kom je ons helpen met koken (Beschermd wonen)

Vacature · 3–15 uur/week
Hof Van Transwijk 16, 3526 XB Utrecht, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#24239
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Transwijk/activiteiten/Kom-je-ons-helpen-met-koken-Beschermd-wonen/24239 om je aan te melden
SamenvattingHou je van koken en wil je ons daarmee helpen?
Uitgebreide omschrijving

In Transwijk hebben we een woongroep voor beschermd wonen.  Binnen deze groep woont een aantal ouderen met een psychiatrische achtergrond en voeren zij, ondersteund door mantelszorgers, vrijwilligers en medewerkers een huishouden.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen bij het koken van de warme maaltijd. Dus als u van koken houdt en het u gezellig lijkt voor en met onze ouderen te koken zijn wij op zoek naar u!!!

Taken:

  • Voorbereiden en koken van de warme maaltijd
  • Na de maatlijd helpen bij het opruimen van de gebruikte spullen en het weer in orde regen van de keuken
  • Mede zorgen voor een goede sfeer binnen de groep.

   De tijden die bij deze functie horen zijn: 15.00-19.00 uur.

  Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zin en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering

Wie zijn wij:

Transwijk is een woonzorgcentrum in de wijk Transwijk. Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Transwijk > Kom je ons helpen met koken (Beschermd wonen)
Over Vecht en IJssel, locatie Transwijk
Vecht en IJssel is dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
Deze vacature is verlopen
#24239
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Transwijk/activiteiten/Kom-je-ons-helpen-met-koken-Beschermd-wonen/24239 om je aan te melden