Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Ga wandelen en winkelen met een bewoner van Beschermd Wonen

Vacature · 2–3 uur/week
Lieven De Keylaan 4, 3555 VZ Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24015
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Lieven-de-Key/activiteiten/Ga-wandelen-en-winkelen-met-een-bewoner-van-Beschermd-Wonen/24015 om je aan te melden
SamenvattingEen vrouwelijke bewoner zoekt iemand die met haar gaat wandelen of winkelen.
Uitgebreide omschrijving

Bij Beschermd Wonen van woonzorgcentrum Lieven de Key in Zuilen wonen mensen met een psychiatrische achtergrond. Zij kunnen veel zelf en voeren samen een huishouding.
Voor één van deze leuke bewoners zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die zin heeft om samen een wandelingetje te maken of te gaan winkelen. Deze mevrouw zou het heel leuk vinden om met jou op pad te gaan.

De beschikbare werktijden zijn:
Één keer per week, dag en tijd in overleg met de bewoner.

We vragen:
Ben je geduldig, vriendelijk en respectvol, maar sta je ook stevig in je schoenen? Houd je je aan gemaakte afspraken? Spreek jij goed Nederlands? Kun je zelfstandig en taakgericht werken? Dan zoeken we JOU!

Wat hebben wij te bieden:

•Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen
•Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
•Een inwerk- en kennismakingsperiode
•Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
•WA en ongevallen verzekering
•Ondersteuning door middel van workshops of trainingen

Goed om te weten:
Wij vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van onze vrijwilligers.

Wie zijn wij:
Woonzorgcentrum Lieven de Key in de wijk Noordwest biedt plaats aan 40 cliënten met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen en aan 14 cliënten met een psychiatrische achtergrond die bij ons beschermd wonen.
Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.
Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Lieven de Key > Ga wandelen en winkelen met een bewoner van Beschermd Wonen
Over Vecht en IJssel, locatie Lieven de Key
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24015
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Lieven-de-Key/activiteiten/Ga-wandelen-en-winkelen-met-een-bewoner-van-Beschermd-Wonen/24015 om je aan te melden