Navigatie overslaan
Coordinatorenoverleg Vrijwilligerscentrale Utrecht

Coordinatorenoverleg Vrijwilligerscentrale Utrecht

Evenement · 12 sep 2023, 15:00 - 16:30
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
VC Utrecht
#66138
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Coordinatorenoverleg-Vrijwilligerscentrale-Utrecht/66138 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elk kwartaal organiseren wij een stedelijk coördinatorenoverleg. Dit overleg staat in het teken van informatie met elkaar delen.

Uitgebreide omschrijving

Wij houden de ontwikkelingen op vrijwilligersgebied bij, maar jij als vrijwilligerscoördinator hebt ook veel kennis en misschien ook vragen. Daarom willen we graag de vrijwilligerscoördinatoren in Utrecht met elkaar in contact brengen om ervaringen te delen en de kans geven om vragen te stellen (aan ons en aan elkaar).

 

Hierbij nodigen we je graag uit voor onze volgende netwerkbijeenkomst op dinsdag 12 september van 15:00 tot 16:30 (inloop vanaf 14:45) bij de Vrijwilligerscentrale Utrecht (Bemuurde Weerd OZ 3).

 

Wil je ons laten weten:

Welk(e) onderwerp(en) je graag wilt bespreken met ons of de rest van de vrijwilligerscoördinatoren

 

Als je je opgeeft, ontvang je een paar dagen voor aanvang van ons de definitieve agenda. Heb je voor die tijd een dringende vraag, neem gerust contact op.

 

Hartelijke groet namens de VC Utrecht, de collega’s Rosalie, Robin en Mirjam

 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.

Powered by Deed‌mob Tools ·