Skip Navigation
Over ons

Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend,...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

teamleden dialoogcommunicatie en dialoogwerving

Vacature · 4–20 uur/week
Koningin Wilhelminalaan 8, 3527 LD Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
#25014
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/teamleden-dialoogcommunicatie-en-dialoogwerving/25014 om je aan te melden
SamenvattingSamen met ons zorg dragen voor de dialoog-communicatie met als doel het werven en verbinden van deelnemers en vrienden aan onze dialogen.
Uitgebreide omschrijving

Utrecht in Dialoog stimuleert betekenisvolle gesprekken tussen Utrechts met verschillende achtergronden, over voor hen belangrijke thema's. Een dialoog respecteert verschillen, leidt tot nieuwe, verrijkende inzichten en verbondenheid in de stad. Sta jij hier achter?

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om samen met onze andere communicatie vrijwilligers de dialogen met thema's als bijvoorbeeld: 'Erbij horen', 'Geldzorgen', ' Elkaar zien' en 'Ontdek de ander' herkenbaar onder de aandacht te brengen. In de straat, in de buurt of wijk en in de stad.

We zoeken hiervoor mensen met:

  • gevoel voor communicatie via social media
  • oog voor detail in web- redactie en content
  • oog voor design van flyers en folders
  • creatieve en zakelijke schrijvers
  • wordpress kenners
  • nieuwe ideeën voor werving van deelnemers en vrienden
  • oog voor detail en planning

Bij Utrecht in Dialoog gaan we uit van jouw talenten. We bespreken samen wat je voor ons kunt betekenen en ook wat je daarvoor terug verwacht. Maak een afspraak voor een gesprek!

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Utrecht in Dialoog > teamleden dialoogcommunicatie en dialoogwerving
Over Utrecht in Dialoog
Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek brengen.

Dialoog verbindt, verrijkt en versterkt mensen,organisaties en de samenleving. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van inzicht en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen, werken en zijn.

Wat doet Utrecht in Dialoog?

Utrecht in Dialoog organiseert sinds 2008 ieder jaar de Week van de Dialoog. Sinds 2014 ook de Pietendialoog en dialogen in organisaties. Sinds 2015 faciliteert Utrecht in Dialoog ook door het jaar heen dialogen rond actuele thema’s. Onder meer naar aanleiding van de aanslagen in Parijs van 7 januari (o.a. Charlie Hebdo) en 13 november 2015. Sinds 2016 worden het hele jaar door dialogen georganiseerd. Ieder jaar staat een ander thema centraal. Het thema in 2020 is Erbij Horen.

De kernactiviteiten van Utrecht in Dialoog zijn:
– het trainen, begeleiden en bemiddelen in dialoogbegeleiders om een goede dialoog mogelijk te maken;
– het samen met partners organiseren en faciliteren van dialoogtafels en dialoogbijeenkomsten;
– bekendheid geven aan dialoogactiviteiten, en dialoogervaringen zodat meer mensen de dialoog gaan waarderen en toepassen

Stichting en leerwerkplaats

Utrecht in Dialoog is sinds 2017 een zelfstandige Stichting met ANBI-status, gevestigd op Maliebaan 45. Aan Utrecht in Dialoog is een pool van dialoogbegeleiders verbonden die op Maliebaan45 worden getraind. Sinds 2017 heeft Utrecht in Dialoog een leerwerkplaats bij De Alchemist. Hier werken (vrijwillige) medewerkers, stagiaires, werkzoekenden, reintegreerders, pensionadas, studenten met partners aan het organiseren van dialoogtafels, trainingen en workshops.

Dialoog bevorderen

Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen. Om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en radicalisering in de samenleving tegen te gaan. Het hele jaar door in aansluiting op actuele thema’s. In samenwerking met bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers.
·
#25014
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/teamleden-dialoogcommunicatie-en-dialoogwerving/25014 om je aan te melden