Skip Navigation
Over ons

Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend,...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Social media liefhebber

Vacature · 3–6 uur/week
Koningin Wilhelminalaan 8, 3527 LD Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
#25352
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Social-media-liefhebber/25352 om je aan te melden
SamenvattingBen je open en nieuwsgierig en thuis op social media? Vind je het leuk om Utrechters te betrekken bij gesprekken en online content te posten? Welkom!
Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om online content te bedenken en posten? Om meer Utrechters te betrekken bij dialoog en te activeren om aan te sluiten? Utrecht in Dialoog zoekt een social media liefhebber die het tof vindt om Utrechters te betrekken bij live gesprekken, dialoogover verschillende thema's. Het jaarthema is Erbij Horen. Ben je thuis op facebook, insta, youtube, twitter of linkedin? Vind je het leuk om mensen die elkaar niet vanzelf treffen bij elkaar te brengen? Bekijk de website en social media, sluit je aan bij een dialoogbijeenkomst om kennis te maken en neem contact op.

De functie

Je beheert samen met een andere vrijwilliger de social media Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube en Twitter. Je post evenementen, berichten en beeldmateriaal, verleidt Utrechters om aan te sluiten, mee te doen en reacties te plaatsen. Ieder kanaal heeft zijn eigen bereik en aanpak. Je werkt op een of meerdere kanalen, afhankelijk van je interesse en ervaring. Je denkt samen met andere vrijwilligers mee over hoe we de social media aantrekkelijker kunnen maken. Je kunt op onze locatie in Utrecht werken (met je eigen laptop) en/of vanuit huis. 

Je taken: 

- evenementen posten en vrienden hiervoor uitnodigen, ook in groepen

- nieuwe vrienden en volgers zoeken/maken

- content delen die nieuwsgierig maakt, inspireert tot gaan

- interactie op gang brengen, gaande houden rond evenementen

- volgers, vrienden, deelnemers van groepen betrokken houden

- direct contact onderhouden met "vrienden", "volgers" en partners

Jouw profiel

Je bent graag op social media, open, nieuwsgierig en geinteresseerd in wat mensen beweegt. Je vindt het een uitdaging om via social media verschillende Utrechters nieuwe mensen en groepen te betrekken bij dialoog en de thema's waarover we in gesprek gaan. Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken. Je kunt je een half jaar 4 tot 8 uur per week vrijwillig inzetten voor Utrecht in Dialoog op locatie en/of vanuit huis.

Ons aanbod

– een boeiende, veelzijdige functie bij een organisatie die er toe doet

– de mogelijkheid om bij te dragen en je netwerk uit te bouwen 

– begeleiding bij de uitvoering van je werkzaamheden 

– training en coaching in je professionele en persoonlijke ontwikkeling

– vergoeding van onkosten

De functie is geschikt voor iedereen die (nieuwe) ervaring op wil doen, een netwerk op wil bouwen en Utrechters wil verbinden. Je wordt ingewerkt door een collega. 

Meer weten?

Kijk op de site voor meer informatie over Utrecht in Dialoog. Neem een kijkje op facebook, insta, linkedin, youtube en twitter. Interesse? Schrijf je in voor een dialoogbijeenkomst en maak daarna een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Utrecht in Dialoog
Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek brengen.

Dialoog verbindt, verrijkt en versterkt mensen,organisaties en de samenleving. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van inzicht en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen, werken en zijn.

Wat doet Utrecht in Dialoog?

Utrecht in Dialoog organiseert sinds 2008 ieder jaar de Week van de Dialoog. Sinds 2014 ook de Pietendialoog en dialogen in organisaties. Sinds 2015 faciliteert Utrecht in Dialoog ook door het jaar heen dialogen rond actuele thema’s. Onder meer naar aanleiding van de aanslagen in Parijs van 7 januari (o.a. Charlie Hebdo) en 13 november 2015. Sinds 2016 worden het hele jaar door dialogen georganiseerd. Ieder jaar staat een ander thema centraal. Het thema in 2020 is Erbij Horen.

De kernactiviteiten van Utrecht in Dialoog zijn:
– het trainen, begeleiden en bemiddelen in dialoogbegeleiders om een goede dialoog mogelijk te maken;
– het samen met partners organiseren en faciliteren van dialoogtafels en dialoogbijeenkomsten;
– bekendheid geven aan dialoogactiviteiten, en dialoogervaringen zodat meer mensen de dialoog gaan waarderen en toepassen

Stichting en leerwerkplaats

Utrecht in Dialoog is sinds 2017 een zelfstandige Stichting met ANBI-status, gevestigd op Maliebaan 45. Aan Utrecht in Dialoog is een pool van dialoogbegeleiders verbonden die op Maliebaan45 worden getraind. Sinds 2017 heeft Utrecht in Dialoog een leerwerkplaats bij De Alchemist. Hier werken (vrijwillige) medewerkers, stagiaires, werkzoekenden, reintegreerders, pensionadas, studenten met partners aan het organiseren van dialoogtafels, trainingen en workshops.

Dialoog bevorderen

Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen. Om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en radicalisering in de samenleving tegen te gaan. Het hele jaar door in aansluiting op actuele thema’s. In samenwerking met bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers.
·
#25352
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Social-media-liefhebber/25352 om je aan te melden