Skip Navigation
Over ons

Kunstenaar, verzamelaar en fotograaf, Pet van de Luijtgaarden houdt van verzamelen. Met deze verzamelingen draagt hij een unieke vorm van kunst uit, waarmee hij materialisme en het nooit genoeg hebben...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdOuderenhulp
Deel

Projectleider

Vacature · 4–8 uur/week
Jutfaseweg 156, 3522 HM Utrecht, Netherlands
Creatief
#23942
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verzamelkunst/activiteiten/Projectleider/23942 om je aan te melden
SamenvattingWe bieden je de ruimte om de programma te maken met de kunstcaravans en aan te bieden aan de verschillende festivals en bedrijfsfeesten.
Uitgebreide omschrijving

Voor Tour d'Artistique zoeken we iemand het team komt versterken met zijn of haar organisatie talenten. Het gaat om een dag in de week. Contact leggen met festivals en andere organisaties. 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Verzamelkunst
Kunstenaar, verzamelaar en fotograaf, Pet van de Luijtgaarden houdt van verzamelen. Met deze verzamelingen draagt hij een unieke vorm van kunst uit, waarmee hij materialisme en het nooit genoeg hebben aan het licht brengt. Tour d'artistique is een project dat kunst naar de mensen toe brengt. Het is de ideale manier om mensen die niet snel een traditioneel museum of tentoonstelling bezoeken in aanraking te laten komen met kunst. Dit gaat gepaard met een grote groep vrijwillige participanten die caravans van thema's (verzamelingen) zullen voorzien.

Met dit streven in het achterhoofd slaan kunstproducent Mothership en kunstenaar Pet van de Luijtgaarden de handen ineen en presenteren het concept Tour d’artistique.

Het Concept | Tour d’artistique

De Tour d’artistique is een karavaan van 27 verschillende caravans vol met bijzondere verzamelingen. De karavaan trekt door het hele land. Bij elke locatie blijft de invasie van kleurrijke caravans een week lang staan. Het interieur en het exterieur van de caravans zullen allen een van de verzamelingen van Pet bevatten. Zo krijgt elke caravan zijn eigen thema. De caravans kunnen voorafgaand aan de tour worden gemaakt in samenwerking met bijvoorbeeld scholen, zorginstellingen of collega kunstenaars als participatieproject. De verschillende caravans zullen bij de aanvang van de karavaan op een plek verzamelen. De Tour d’artistique geeft iedereen de kans om in zijn buurt de kunstcaravans te gaan bekijken.
·
#23942
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Verzamelkunst/activiteiten/Projectleider/23942 om je aan te melden