Skip Navigation
Over ons

Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Vind je het leuk om ouderen te leren om te gaan met de computer en tablet? Kom dan helpen bij de computercursus!

Vacature · 2 uur/week
Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 WG Utrecht, Netherlands
IT
Deze vacature is verlopen
#24056
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Vind-je-het-leuk-om-ouderen-te-leren-om-te-gaan-met-de-computer-en-tablet-Kom-dan-helpen-bij-de-computercursus/24056 om je aan te melden
SamenvattingVrijwilliger voor ondersteuning en begeleiding tijdens de computerlessen.
Uitgebreide omschrijving

Podium Oost is een buurtinitiatief in het voormalig buurthuis Oudwijk, een sociaal-cultureel ontmoetingscentrum voor heel Utrecht Oost. Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Misschien kent u wel iemand die bij Podium Oost vrijwilligerswerk doet of een cursus volgt of een cursus geeft. Vrijwilligers zijn hard nodig bij Podium Oost, zonder de vrijwilliger kunnen we niet uitgroeien tot het ontmoetingscentrum dat we willen zijn. Een plek waar iedereen uit de buurt welkom is.

Werkzaamheden:

Bij de computercursus (nu alleen op vrijdag, maar vanwege grote belangstelling waarschijnlijk vaker) leren m.n. senioren de eerste beginselen van de computer, maar ook internet en social media.

Wij zoeken iemand die:

  • Affiniteit heeft met ouderen. (maar dus niet alleen)
  • Goed Nederlands spreekt
  • Interesse in en ervaring met het werken met de computer heeft.
  • Geduldig is.
  • We zoeken op dit moment nog 1 vrijwilliger.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande button.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Podium Oost > Vind je het leuk om ouderen te leren om te gaan met de computer en tablet? Kom dan helpen bij de computercursus!
Over Stichting Podium Oost
Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners zowel actief als passief kunnen deelnemen.

Podium Oost streeft ernaar die activiteiten te richten op alle geledingen van de wijkbewoners. Extra kansen krijgen activiteiten, die verschillende lagen van de bewoners onderling met elkaar in contact brengen.

Podium Oost een sociaal cultureel ontmoetingscentrum in Utrecht Oost, waar onder andere plaats is voor verschillende initiatieven, waar sportles kan worden gegeven, ruimte is voor creatieve workshops en vergaderingen.
Deze vacature is verlopen
#24056
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Vind-je-het-leuk-om-ouderen-te-leren-om-te-gaan-met-de-computer-en-tablet-Kom-dan-helpen-bij-de-computercursus/24056 om je aan te melden