Skip Navigation
Over ons

Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Podium Oost zoekt barmedewerkers

Vacature · 4–8 uur/week
Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 WG Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25376
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Podium-Oost-zoekt-barmedewerkers/25376 om je aan te melden
SamenvattingVrolijke kaartverkopers en barmedewerkers gezocht voor 1 á 2 keer per maand.
Uitgebreide omschrijving

Wat is Podium Oost?

Podium Oost is een sociaal-cultureel centrum in zelfbeheer. Nadat het oude buurthuis zes jaar geleden door de gemeente dreigde te worden wegbezuinigd, hebben we het heft in eigen hand genomen. Vanaf dat moment runnen we Podium Oost met elkaar, voornamelijk met vrijwillige inzet. Er is een breed cursus- en activiteiten aanbod voor jong en oud.  We verhuren zalen, organiseren evenementen en activiteiten ( debatten, lezingen, dansvoorstellingen, etc ) en runnen de bar. Wïj zijn Podium Oost.

Voor deze evenementen en activiteiten zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het verkopen van kaartjes en het schenken van koffie/thee en andere dranken vanachter de bar.

Wie zoeken we?

Je bent vriendelijk en hulpvaardig,een teamplayer en aanpakker.

In de weekenden meerdere uren beschikbaar.

Het is fijn als je in Utrecht Oost woont, maar het is geen voorwaarde.

Ervaring is niet nodig maar wel zo handig.

 

Wat bieden we?

Een gezellige en dynamische plek met een breed aanbod aan activiteiten.

Contact met veel verschillende mensen.

Kom jij ons team versterken? Met jou hulp maken we van Podium Oost hét sociaal-culturele ontmoetingscentum in de buurt waar iedereen welkom is

Neem voor meer informatie of een kennismakingsgesprek contact op met Andy Wernsen ( coördinator Podium Oost) via de onderstaande roze knop.

 

 

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Podium Oost
Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners zowel actief als passief kunnen deelnemen.

Podium Oost streeft ernaar die activiteiten te richten op alle geledingen van de wijkbewoners. Extra kansen krijgen activiteiten, die verschillende lagen van de bewoners onderling met elkaar in contact brengen.

Podium Oost een sociaal cultureel ontmoetingscentrum in Utrecht Oost, waar onder andere plaats is voor verschillende initiatieven, waar sportles kan worden gegeven, ruimte is voor creatieve workshops en vergaderingen.
Deze vacature is verlopen
#25376
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Podium-Oost-zoekt-barmedewerkers/25376 om je aan te melden