Skip Navigation
Over ons

Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Gezocht zelfstandige vrijwillige docenten voor Nederlandse taalles aan starter

Vacature · 2–3 uur/week
Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 WG Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#24057
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Gezocht-zelfstandige-vrijwillige-docenten-voor-Nederlandse-taalles-aan-starter/24057 om je aan te melden
SamenvattingWil jij op vrijwillige basis Nederlands leren aan starters?
Meld je dan aan bij Podium Oost
Uitgebreide omschrijving

Bent u goed met de Nederlandse taal, bent u geduldig en wilt u mensen graag helpen iets nieuws te leren of hebt u (werk)ervaring taaldocent of taalmaatje? Dan zijn we op zoek naar u!

Podium Oost is een buurtinitiatief in het voormalig buurthuis Oudwijk, een sociaal-cultureel ontmoetingscentrum voor heel Utrecht Oost. Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Misschien kent u wel iemand die bij Podium Oost vrijwilligerswerk doet of een cursus volgt of een cursus geeft.

Vrijwilligers zijn hard nodig bij Podium Oost, zonder de vrijwilliger kunnen we niet uitgroeien tot het ontmoetingscentrum dat we willen zijn. Een plek waar iedereen uit de buurt welkom is.

Werkzaamheden vrijwillige docent:

Geven van taalles aan nieuwkomers op een nader te bepalen moment van de week.
Ondersteunen bij hun eigen vraag, met name conversatie. In samenwerking met een andere docent.

We zoeken iemand die:

Zelfstandig kan werken samen met andere vrijwilligers
Goed de Nederlandse taal beheerst
Het leuk vind mensen te begeleiden in hun leerproces.
Geduldig is!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Podium Oost > Gezocht zelfstandige vrijwillige docenten voor Nederlandse taalles aan starter
Over Stichting Podium Oost
Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners zowel actief als passief kunnen deelnemen.

Podium Oost streeft ernaar die activiteiten te richten op alle geledingen van de wijkbewoners. Extra kansen krijgen activiteiten, die verschillende lagen van de bewoners onderling met elkaar in contact brengen.

Podium Oost een sociaal cultureel ontmoetingscentrum in Utrecht Oost, waar onder andere plaats is voor verschillende initiatieven, waar sportles kan worden gegeven, ruimte is voor creatieve workshops en vergaderingen.
Deze vacature is verlopen
#24057
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Gezocht-zelfstandige-vrijwillige-docenten-voor-Nederlandse-taalles-aan-starter/24057 om je aan te melden