Skip Navigation
Over ons

Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van...

Kinderen & JeugdArmoede & HuisvestingSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Boekhoudkundig medewerker

Vacature · 8–12 uur/week
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 Utrecht, Nederland
Administratie
Deze vacature is verlopen
#24337
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Boekhoudkundig-medewerker/24337 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Als boekhoudkundig medewerker verwerk je op kantoor de financiele kant van de hulpaanvragen van onze gezinnen. We helpen gezinnen die financiële ondersteuning nodig hebben om binnen- en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen te kunnen bekostigen.

Bij de verwerking van de aanvragen gaat het om het inboeken en doen van betalingen in ons systeem Twinfield. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met Twinfield en naast heel nauwkeurig ook PC-vaardig bent.

Je werkt op kantoor in een klein en gezellig team, gemiddeld 3 - 5 collega's met uiteenlopende achtergronden. Er is altijd tenminste één coördinator aanwezig die de vrijwilligers aanstuurt en ondersteunt.

Wij zoeken vrijwilligers die: minimaal 20 jaar zijn, 1 tot 3 dagen per week beschikbaar zijn, het leuk vinden om zich dienstbaar op te stellen, nauwkeurig kunnen werken (ook op de pc), mee willen helpen om armoede te bestrijden. Wij bieden: enthousiaste collega's, zinvol werk, de mogelijkheid om werkervaring op te doen.

Neem bij interesse contact op per telefoon of email! Samen kijken we dan in een persoonlijk gesprek of deze rol bij je past.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Leergeld Utrecht
Stichting Leergeld Utrecht ondersteunt ouders met een laag inkomen bij binnen-en buitenschoolse activiteiten van hun kinderen (leeftijd 0-18) door bijvoorbeeld te helpen met het bekostigen van excursies, werkweken en schoolkampen.

Ook kijken we mee of er nog andere voorzieningen zijn die onbenut zijn maar wel aangevraagd kunnen worden. Als dit zo is, helpen we hen met het aanvragen ervan. Dit gebeurt door middel van een huisbezoek.
Deze vacature is verlopen
#24337
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Leergeld-Utrecht/activiteiten/Boekhoudkundig-medewerker/24337 om je aan te melden