Skip Navigation
Over ons

In de 3 Krone, het voormalige buurthuis in een monumentaal pand aan de Oudegracht 227, is alweer een aantal jaren een succesvol burgerinitiatief dat geheel door enthousiaste vrijwilligers wordt gerund...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Zelfstandige kok

Vacature · 2–4 uur/week
Oudegracht 227, 1811 DH Alkmaar, Netherlands
Catering
Deze vacature is verlopen
#23643
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-In-de-3-Krone/activiteiten/Zelfstandige-kok/23643 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken een zelfstandig werkende kok die voor 25 mensen kan koken.
Uitgebreide omschrijving

Elke 2e vrijdag van de maand organiseren we in ons gezellige buurthuis een buurtdiner. Maximaal 25 mensen kunnen daarbij aanschuiven.

Omdat onze huidige kok helaas heeft moeten afhaken, zijn we dringend op zoek naar een nieuwe ster in de keuken.

Deze kok krijgt hulp van vrijwilligers die graag mee willen helpen. Meestal zijn er 2-3 mensen die klaar staan voor het vele snijwerk in de keuken.    

Je kan je aanmelden bij Ellen via onderstaande roze knop.

Ben je zelf geen kok maar ken je iemand in jouw omgeving die wellicht is geïnteresseerd, stuur deze vacature dan snel door.

Hoe kom ik er?
Over Stichting In de 3 Krone
In de 3 Krone, het voormalige buurthuis in een monumentaal pand aan de Oudegracht 227, is alweer een aantal jaren een succesvol burgerinitiatief dat geheel door enthousiaste vrijwilligers wordt gerund. In de twee grote zalen vindt een variëteit aan activiteiten een thuis. Zo wordt er gezongen, gedanst, theater gemaakt, aan yoga gedaan, kinderen komen er leren tekenen/schilderen, er wordt kleding ge- en vermaakt, gegeten bij het maandelijkse buurtdiner, kleding en accessoires verkocht op de zaterdagse Variabeurs en iedere woensdagmiddag tussen 3 en 5 is iedereen welkom op de Open Middag voor een potje bridge, mahjong, het bekijken van de regelmatig wisselende expositie van beeldende kunst of gewoon een gezellig kopje koffie/thee met een praatje.

Om de uitbreiding van onze activiteiten te ondersteunen zoeken wij vrijwilligers in de rol van spelverdeler, publiciteitscoördinator In de eerste twee rollen ga je een langere verbinding met ons aan, de derde rol kan ook op incidentele basis worden ingevuld.
Deze vacature is verlopen
#23643
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-In-de-3-Krone/activiteiten/Zelfstandige-kok/23643 om je aan te melden