Skip Navigation
Over ons

Laat je horen! De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden. Wij geloven dat Utrecht een podium nodig heeft om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. We zien de noodzaak...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Babbelen en biertjes tappen? Word barvrijwilliger bij De Kargadoor!

Vacature · 1–7 uur/week
Oudegracht 36, 3511 AC Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25483
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-De-Kargadoor/activiteiten/Babbelen-en-biertjes-tappen-Word-barvrijwilliger-bij-De-Kargadoor/25483 om je aan te melden
SamenvattingBabbelen en biertjes tappen? Word barvrijwilliger bij De Kargadoor!
Uitgebreide omschrijving

Wil jij nieuwe mensen leren kennen terwijl je biertjes (leert) tappen? Of gewoon eens heel iets anders doen? Dan is De Kargadoor wat voor jou. Word deel van ons toffe team als barvrijwilliger!

Al 60 jaar brengt De Kargadoor mensen samen en zet aan tot nadenken. Van comedy tot dialoog, van muziek tot actie voeren; het cultureel-maatschappelijk podium is een unieke plek in Utrecht. En dat alles doen we met een team van enthousiaste  vrijwilligers!

Waarom barvrijwilliger worden?

Als barvrijwilliger draai je minimaal een keer per week een avonddienst van ongeveer 5 uur (19.00 - +- 00.00). Tijdens deze diensten leer je nieuwe mensen kennen, zowel collega’s van Team Kargadoor als het publiek. Er is altijd iemand in voor een praatje!

Ben jij dus sociaal, service gericht en stressbestendig? Wil jij je steentje bijdragen aan ons onafhankelijke podium? Stuur een mailtje, kom eens langs!

Wat bieden we?

Ervaring is niet nodig, wij zorgen dat je met ervaren collega’s wordt ingewerkt. Ook mag je diensten plannen zoals jij dat wilt. Wil je andere aspecten van een cultureel-maatschappelijk podium meemaken en meedenken over bijv. programmering? We zoeken samen naar een passend project!

Nog meer voordelen? Denk aan gezellige, maandelijkse bijeenkomsten met ruim 30 collega’s en gratis kaartjes voor al onze activiteiten!

Stuur een mailtje naar vrijwilliger coördinator Marije Brouwer via onderstaande roze knop of loop gewoon binnen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting De Kargadoor > Babbelen en biertjes tappen? Word barvrijwilliger bij De Kargadoor!
Over Stichting De Kargadoor
Laat je horen! De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden. Wij geloven dat Utrecht een podium nodig heeft om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. We zien de noodzaak maatschappelijke verschillen in de samenleving te overbruggen om samen verandering teweeg te brengen.
Deze vacature is verlopen
#25483
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-De-Kargadoor/activiteiten/Babbelen-en-biertjes-tappen-Word-barvrijwilliger-bij-De-Kargadoor/25483 om je aan te melden