Skip Navigation
Over ons

Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen. Droomwevers wilt kinderen inspireren om te lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Grafisch ontwerper voor culturele stichting

Vacature · 5–10 uur/week
Tussen Kadijken 30, 1018 BC Amsterdam, Netherlands
Creatief
Deze vacature is verlopen
#25424
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Culturele-Droomwevers/activiteiten/Grafisch-ontwerper-voor-culturele-stichting/25424 om je aan te melden
SamenvattingHet maken van een prentenboek gebaseerd op verschillende onderwerpen o.a. Inspiratiegids, Amsterdam, Engelstalige idiomen, etc.
Uitgebreide omschrijving

Het maken van een prentenboek gebaseerd op verschillende onderwerpen o.a. Inspiratiegids, Amsterdam, Engelstalige idiomen, etc.

Eisen:

U heeft één of meerdere jaren werkervaring. U heeft een aansprekend (digitaal) werkportfolio beschikbaar, waaruit blijkt dat u direct inzetbaar bent als grafisch ontwerper. U kunt goed zelfstandig werken want momenteel hebben we geen kantoorruimte. U beschikt over goede sociale vaardigheden en heeft een flexibele houding en instelling. Verder bent u proactief, leergierig, en initiatiefrijk.

Wat heeft organisatie te bieden?:

Een kans om onze stichting te steunen door dromen te weven voor kinderen door middel van beeld en leesmateriaal. Uw naam wordt in het boek vermeld. Ook krijgt u een kopie van het boek.

Wat maakt het de moeite waard?
    CV uit te breiden
    Mensen iets te leren
    Nieuwe kennis/vaardigheden op te doen
    Nieuwe mensen te ontmoeten
    Nuttig te maken voor de maatschappij
    Regelmaat te hebben
    Stageplek
    Werkervaring op te doen

    Als tijdsbesteding

    Gratis exemplaar van het boek

Werktijden:

In overleg te bepalen.

Opnameprocedure:

Je neemt per mail, waarin je graag een uitgebreide toelichting op je belangstelling geeft, contact op met onze contactpersoon.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Culturele Droomwevers
Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen. Droomwevers wilt kinderen inspireren om te lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te gaan.
Deze vacature is verlopen
#25424
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Culturele-Droomwevers/activiteiten/Grafisch-ontwerper-voor-culturele-stichting/25424 om je aan te melden