Skip Navigation
Over ons

Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen. Droomwevers wilt kinderen inspireren om te lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Educatief medewerker voor culturele stichting

Vacature · 5–10 uur/week
Tussen Kadijken 30, 1018 BC Amsterdam, Netherlands
Creatief
Deze vacature is verlopen
#25456
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Culturele-Droomwevers/activiteiten/Educatief-medewerker-voor-culturele-stichting/25456 om je aan te melden
SamenvattingCulturele Stichting zoekt versterking van een educatief medewerker die ons helpt met het creëren van een inspiratiegids (voor kinderen)
Uitgebreide omschrijving

Culturele Stichting zoekt versterking van een educatief medewerker die ons helpt met het creëren van een inspiratiegids (voor kinderen) gebaseerd op onze multimedia ABC van de Wijsheid.

Culturele Stichting zoekt versterking van een educatief medewerker die ons helpt met het creëren van een inspiratiegids (voor kinderen) gebaseerd op onze multimedia ABC van de Wijsheid. De Stichting Droomwevers heeft geen eigen kantoor. We werken op een flexplek (soms in de bibliotheek), bij een van de bestuursleden of bij mij thuis.

Stichting Culturele Droomwevers mensen die zich betrokken voelen bij taal, muziek, cultuur en kinderonderwijs en die de doelstelling, missie en visie van de Stichting onderschrijven.

Een kans om een spannende, unieke en waardevolle project te maken met 100 kunstenaars en schrijvers, dromen te weven voor kinderen door middel van geluid en kleur: Muziek, poëzie, illustratie, film en nog meer kunstvormen. Ook krijgt u naamsvermelding in hetgids plus een kopie van het boek en cd/dvd ter voltooing.

We hebben materiaal ontwikkeld dat gemakkelijk toegankelijk is voor kinderen en volwassenen. In deze tijd van bezuinigingen en culturele afkalving vinden wij dat belangrijk. Spelenderwijs en laagdrempelig kunnen zij kennis maken met cultuur, dans, taal en verschillende kunst- en muziekvormen. Ons aanbod kent na de basis kennismaking meerdere niveaus zodat wij jarenlang een culturele bijdrage aan onze doelgroep kunnen leveren.

Flexibel en in goed overleg samen te bepalen.

Reageer en neem per mail contact op met contactpersoon met graag een uitgebreide toelichting op je belangstelling.

 

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over Stichting Culturele Droomwevers
Droomwevers creëert leuke en educatieve producten voor kinderen. Droomwevers wilt kinderen inspireren om te lezen en op een expressieve manier met taal, muziek, kunst, film en andere kunstvormen om te gaan.
Deze vacature is verlopen
#25456
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Culturele-Droomwevers/activiteiten/Educatief-medewerker-voor-culturele-stichting/25456 om je aan te melden