Skip Navigation
Over ons

De Concertzender is een Nederlandse radiozender die klassieke muziek, oude muziek, jazz, wereldmuziek, chanson, nieuwe muziek en popmuziek uitzendt en zich daarbij niet beperkt tot populaire...

Cultuur & Kunst
Deel

Concertzender zoekt: Technicus voor Concertzender Actueel

Vacature · 4–6 uur/week
Ganzenmarkt 14, 3512 GD Utrecht, Netherlands
Ander werk
#25448
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Concertzender/activiteiten/Concertzender-zoekt-Technicus-voor-Concertzender-Actueel/25448 om je aan te melden
SamenvattingDe Concertzender zoekt voor een van haar programma's een technicus die om de andere week op woensdagmiddag de techniek wil verzorgen.
Uitgebreide omschrijving

De Concertzender zoekt voor een van haar programma's een technicus die om de andere week op woensdagmiddag de techniek wil verzorgen voor het programma Concertzender Actueel.

Over ons:

De Concertzender is een in Utrecht gehuisveste vrijwilligersorganisatie. Sinds 1982 maken wij radioprogramma's die landelijk worden verspreid  via kabel en internet. De Concertzender zendt veel muziekgenres uit. Denk bijvoorbeeld aan:

  • veel authentieke jazz, door alle stijlperioden heen.
  • thematische programma’s met bekende en minder bekende klassieke componisten.
  • ruime aandacht voor middeleeuwse, renaissance- en barokmuziek.
  • historische opnamen.
  • muziek uit alle hoeken van de wereld, van etnische veldopnames tot global dance sounds.
  • elektroakoestische-, improvisatie-, pop- en folkmuziek.

Daarnaast bouwt de Concertzender aan een rijk archief met eigen muziekopnamen.

Vaardigheden:

  • Je kunt een digitaal mengpaneel van Yamaha bedienen of al ervaring hebben met mengpanelen en het zich snel eigen kunnen maken.
  • Je bent stressbestendig want in een live-uitzending gebeuren onverwachte zaken.
  • Je kunt goed in een team werken en staat open voor nieuwe onwtikkelingen

We maken gebruik van programma's als Radiologik, iTunes en Spotify.

Werktijden:

De werktijden zijn tussen 12:30 en 17:30 vanuit onze Utrechtse locatie.

Reageren:

De Concertzender biedt een omgeving met mensen bij wie muziek en cultuur hoog in het vaandel staat en de mogelijkheid bied om je zelf verder te ontplooien.

Heb je hier (of gelijkwaardige) ervaring mee en lijkt het je leuk om tweemaal per maand een live-uitzending te verzorgen? Reageer dan via de onderstaande roze knop en we nemen contact met je op.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Concertzender > Concertzender zoekt: Technicus voor Concertzender Actueel
Over Stichting Concertzender
De Concertzender is een Nederlandse radiozender die klassieke muziek, oude muziek, jazz, wereldmuziek, chanson, nieuwe muziek en popmuziek uitzendt en zich daarbij niet beperkt tot populaire stromingen en de minder gebaande paden begaat.
#25448
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Concertzender/activiteiten/Concertzender-zoekt-Technicus-voor-Concertzender-Actueel/25448 om je aan te melden