Skip Navigation
Over ons

De Concertzender is een Nederlandse radiozender die klassieke muziek, oude muziek, jazz, wereldmuziek, chanson, nieuwe muziek en popmuziek uitzendt en zich daarbij niet beperkt tot populaire...

Cultuur & Kunst
Deel

Concertzender zoekt: PR-medewerker

Vacature · 6–8 uur/week
Ganzenmarkt 14, 3512 GD Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
#23374
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Concertzender/activiteiten/Concertzender-zoekt-PR-medewerker/23374 om je aan te melden
SamenvattingDe Concertzender zoekt een PR-medewerker die uitvoer geeft aan ons PR-beleid en dit verder ontwikkelt.
Uitgebreide omschrijving

Je werkt in een inspirerende omgeving, waar klassieke muziek, jazz en wereldmuziek centraal staan. Bij de Concertzender kom je in aanraking met avontuurlijke muziek en met mensen die een gedeelde passie hebben: muziek.

Over ons:

De Concertzender is een in Utrecht gehuisveste vrijwilligersorganisatie. Sinds 1982 maken wij radioprogramma's die landelijk worden verspreid via kabel en internet. De Concertzender zendt veel muziekgenres uit. Denk bijvoorbeeld aan:

  • veel authentieke jazz, door alle stijlperioden heen.
  • thematische programma’s met bekende en minder bekende klassieke componisten.
  • ruime aandacht voor middeleeuwse, renaissance- en barokmuziek.
  • historische opnamen.
  • muziek uit alle hoeken van de wereld, van etnische veldopnames tot global dance sounds.
  • elektroakoestische-, improvisatie-, pop- en folkmuziek.

Daarnaast bouwt de Concertzender aan een rijk archief met eigen muziekopnamen.

Belangrijk:

Om feeling met de organisatie te krijgen en te houden willen we graag dat je minstens 1x per week op de redactie aanwezig bent.

Reageren:

Heeft u belangstelling, stuur dan uw reactie met motivatie, CV naar Sem de Jongh (via de onderstaande 'Reageer op deze vacature' knop). Naar aanleiding hiervan kunt u worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Concertzender
De Concertzender is een Nederlandse radiozender die klassieke muziek, oude muziek, jazz, wereldmuziek, chanson, nieuwe muziek en popmuziek uitzendt en zich daarbij niet beperkt tot populaire stromingen en de minder gebaande paden begaat.
·
#23374
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Concertzender/activiteiten/Concertzender-zoekt-PR-medewerker/23374 om je aan te melden