Skip Navigation
Over ons

Niet iedereen kan of wil thuis sterven. In dit geval zijn mensen in de laatste weken van hun leven welkom in het hospice.

Bij Stadshospice Utrecht is er plaats voor vier ernstig zieke mensen met een...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Fondsenwerver Hospice Utrecht

Vacature · 4–8 uur/week
Kanaalstraat 200a, 3531 CR Utrecht, Netherlands
Administratie
Deze vacature is verlopen
#25167
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stadshospice-Utrecht/activiteiten/Fondsenwerver-Hospice-Utrecht/25167 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Hospice Utrecht is dringend op zoek naar een fondsenwerver om inkomsten via de derde geldstroom op gang te brengen. Het genereren van inkomsten voor het hospice staat centraal. De fondsenwerver houdt zich bezig met het behoud van de bestaande particuliere donateurs en het werven van nieuwe donateurs. Met deze inkomsten kunnen kosten gasten die hun verblijf niet kunnen betalen worden opgelost.

Met jouw aanpakkersmentaliteit en frisse blik lever je een belangrijke bijdrage aan onze doelstelling.

Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, bent klantgericht en je kunt goed samenwerken. Je werkt doel- en resultaatgericht en bent in staat overzicht te houden en prioriteiten te stellen.

Het betreft een vrijwilligersfunctie voor onbepaalde tijd. Start per direct.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stadshospice Utrecht
Niet iedereen kan of wil thuis sterven. In dit geval zijn mensen in de laatste weken van hun leven welkom in het hospice.

Bij Stadshospice Utrecht is er plaats voor vier ernstig zieke mensen met een levensverwachting van minder dan drie maanden. Onze vrijwilligers zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week aanwezig. Zij ondersteunen onze gasten en hun naasten in de dagelijkse zorg zoals je thuis ook zou doen. Voor medische zorg is de huisarts verantwoordelijk en is er dagelijks een verpleegkundige in huis.

Om de huiselijke sfeer in het hospice zoveel mogelijk te garanderen, is er gekozen voor vrijwilligers die zowel de huishoudelijke taken op zich nemen als zorg – en begeleidende taken. “Er zijn” is de basis. Er is geen medische kennis nodig om dit werk te kunnen doen. Wel een groot hart en respect voor onze gasten en het proces dat zij doormaken. Vrijwilligers worden ondersteund door de coördinatoren en krijgen een scholing.

Wij vragen van vrijwilligers dat zij wekelijks inzetbaar zijn, waarvan minimaal eens per vier weken een nacht.

Op dit moment hebben we een tekort aan vrijwilligers die nachtdiensten kunnen doen. Als je alleen in de nacht beschikbaar bent, horen we ook heel graag van je!
Deze vacature is verlopen
#25167
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stadshospice-Utrecht/activiteiten/Fondsenwerver-Hospice-Utrecht/25167 om je aan te melden