Skip Navigation
Over ons

Speeltuin de Speelboom zet zich jaren in voor kinderen in en om de bloemenbuurt in Utrecht. De speeltuin streeft ernaar een plek te zijn waar kinderen zichzelf kunnen zijn en waar zij op een...

Sport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & Jeugd
Deel

Penningmeester gezocht!

Vacature · 2–6 uur/week
Hortensiastraat 4, 3551 TR Utrecht, Netherlands
Bestuur
#24296
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speeltuin-de-Speelboom/activiteiten/Penningmeester-gezocht/24296 om je aan te melden
SamenvattingVoor de nieuwe stichting De Speelboom zijn wij op zoek naar twee bestuursleden. U kunt zo snel mogelijk beginnen.
Uitgebreide omschrijving

Nu de speeltuin gebruik gaat maken van het recht op verzelfstandiging, zal er ook een nieuw bestuur gecreëerd moeten worden. De formatie van dit bestuur is bijna rond. Er moet echter nog één bestuurslid gevonden worden; een algemeen bestuurslid en een penningsmeester. Wij zijn op zoek naar mensen met een hart voor kinderen. Je komt te werken in een leuk team, waarbij een goede sfeer een hoge prioriteit is. 

Geïnteresseerden mogen een mailtje sturen naar het opgegeven emailadres. Stuur hierbij een korte motivatie in en graag ook een CV. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Hoe kom ik er?
Over Speeltuin de Speelboom
Speeltuin de Speelboom zet zich jaren in voor kinderen in en om de bloemenbuurt in Utrecht. De speeltuin streeft ernaar een plek te zijn waar kinderen zichzelf kunnen zijn en waar zij op een laagdrempelige manier in contact kunnen komen met leeftijdsgenootjes.

Wekelijks vinden er diverse activiteiten plaats in kookclubs, tienermiddagen, meidenavonden, sportdagen, knutselactiviteiten en nog veel meer! De behoefte van de kinderen staan bij ons centraal en daar stemmen wij onze activiteiten ook op af. Verder wordt ook aandacht besteed aan de andere doelgroepen uit de wijk. Zo hebben wij een kookochtend voor ouders en een seniorenmiddag. Ook zijn ouders van kinderen van harte welkom voor een kopje koffie of thee.
·
#24296
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Speeltuin-de-Speelboom/activiteiten/Penningmeester-gezocht/24296 om je aan te melden