Skip Navigation

STIL

Non-profit

Over ons

STIL is een solidariteitsorganisatie voor mensen zonder verblijfsvergunning. We steunen uitgeprocedeerde vluchtelingen en andere migranten zonder verblijfsrecht in Nederland. STIL helpt mensen op...

Gezondheid & WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Fondswerving voor humanitaire, medische en juridische noden

Vacature · 2–8 uur/week
Laan Van Nieuw-Guinea 143, 3531 JH Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#23206
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/STIL/activiteiten/Fondswerving-voor-humanitaire-medische-en-juridische-noden/23206 om je aan te melden
SamenvattingSTIL werft fondsen voor medische, juridische en humanitaire uitgaven van onze cliënten. Hierbij zoeken we hulp.
Uitgebreide omschrijving

Op het kantoor van STIL kloppen mensen zonder verblijfsvergunning aan voor medische, juridische en humanitaire steun. Zie www.stil-utrecht.nl. Onze vaste lasten worden gefinancierd door subsidie van de gemeente. Daarnaast moeten we een groot deel van de uitgaven voor clienten financieren door fonds- en donateurswerving. Hiervoor is een betaalde kracht verantwoordelijk.

Zij kan hulp gebruiken voor het schrijven van brieven om voor individuele noden steun te vragen. Dit is erg makkelijk, leuk en zinvol werk. Het kost maar enkele uren per week en je kunt je tijd vrij indelen. Voorwaarde is wel dat je geen d-t-fouten maakt, je spelling en beheersing van de Nederlandse taal perfect zijn. Daarnaast moet je in staat zijn een duidelijke korte situatieschets te schrijven, en een nette brief kunnen opstellen. 

Tevens dien je de aanvraag verder af te handelen als er geld wordt gedoneerd. En zakemn administatief te verwerken. 

Eigen initiatief is welkom. Op termijn kun je mogelijk ook mee denken/-helpen op gebied van projectmatige fondswerving en algemene fondswerving voor de organisatie, of op gebied van donateurswerving. 

Onze wensen:

- Perfecte beheersing Nederlandse taal schriftelijk en mondeling

- Situatieschets kunnen formuleren van de medische, juridische en/of humanitaire situatie ten behoeve van een aanvraag voor financiele steun, met bijbehorende financiele gegevens. Op basis van door medewerkers en vrijwilligers aan te leveren informatie, en aanvullend eigen onderzoek.

- Nette brieven kunnen schrijven

- Administratie kunnen verzorgen. Deels op papier, deels digitaal. 

- Minimaal HBO- niveau (en/of aantoonbare relevante ervaring)

- zelfstandige werkwijze, verantwoordelijkheid, respect voor privacy

- affiniteit met doelgroep

Wij bieden

- Leuke collega's

- nuttig werk

- uren vrij in te delen (wel in overleg, bvk wel op ons kantoor werken)

- vergoeding onkosten

Interesse? Stuur een mailtje naar: [email protected]

Wegens vakantie kan ik n.a.w. pas een afspraak maken eind augustus/begin september 2018.

 

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > STIL > Fondswerving voor humanitaire, medische en juridische noden
Over STIL
STIL is een solidariteitsorganisatie voor mensen zonder verblijfsvergunning. We steunen uitgeprocedeerde vluchtelingen en andere migranten zonder verblijfsrecht in Nederland. STIL helpt mensen op juridisch, medisch en maatschappelijk vlak. Meer informatie vind je op onze website.
Deze vacature is verlopen
#23206
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/STIL/activiteiten/Fondswerving-voor-humanitaire-medische-en-juridische-noden/23206 om je aan te melden