Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

(assistent) Coördinator Evenementenhulp

Vacature · 6–8 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#25107
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/assistent-Coordinator-Evenementenhulp/25107 om je aan te melden
SamenvattingJe bent de rechterhand van de coördinator Evenementenhulp die verantwoordelijk is voor het plannen en organiseren van de eerste hulp bij evenementen.
Uitgebreide omschrijving

Het verlenen van eerste hulp op locatie is een belangrijke en kenmerkende taak van het Rode Kruis. Als Rode Kruis Utrecht verzorgen wij de eerste hulp inzet bij diverse grote en minder grote evenementen in Utrecht en omgeving. 

Wat ga je doen
Samen met de coördinator Evenementenhulp ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de eerste hulp inzetten bij evenementen. Daar hoort bij het werven en begeleiden van vrijwilligers die hierbij betrokken zijn. Je draagt zorg voor een goede afwikkeling van de evenementen en je neemt de taken over van de coördinator bij diens afwezigheid.

Wij zoeken iemand die beschikt over organisatorische vaardigheden en goed overzicht kan houden; goed kan begeleiden en aansturen en rustig blijft in stressvolle omstandigheden; beschikbaar is op maandagavond en daarnaast ook flexibel inzetbaar is; representatief en betrouwbaar is; oplossingsgericht is; helder kan communiceren.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een motivatiemail met CV naar het team Vrijwilligersmanagement, via onderstaande roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Rode Kruis Utrecht > (assistent) Coördinator Evenementenhulp
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#25107
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/assistent-Coordinator-Evenementenhulp/25107 om je aan te melden