Skip Navigation
Over ons

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

ICT vrijwilliger

Vacature · 4–16 uur/week
Koningsweg 2, 3582 GE Utrecht, Netherlands
IT
Deze vacature is verlopen
#23702
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/ICT-vrijwilliger/23702 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een vrijwilliger met allround ICT ervaring die zich binnen onze organisatie wil gaan bezighouden met systeembeheer maar die ook  het primaire aanspreekpunt is voor de interne gebruikersorganisatie omtrent IT gerelateerde vragen en problemen. De vrijwilliger signaleert en analyseert problemen in het IT proces en geeft ondersteuning. Tevens draagt hij of zijn bij aan de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en continuïteit van de informatiesystemen en bedrijfsprocessen. De vrijwilliger die wij zoeken heeft een IT achtergrond, bij voorkeur werkervaring op een helpdesk en kennis van Windows 7, Office 2010, Symantec en eventueel Exchange en is daarnaast service- en klantgericht. Belangstelling? Dan horen we dat graag.
 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Rode Kruis Utrecht
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid.
Deze vacature is verlopen
#23702
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Rode-Kruis-Utrecht/activiteiten/ICT-vrijwilliger/23702 om je aan te melden