Skip Navigation
Over ons

Resto VanHarte is een organisatie die mensen in de wijk met elkaar in contact brengt aan tafel. De doelstelling is ontmoeten en het voorkomen van isolement en eenzaamheid. We verwennen onze gasten met...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Marketing en Communicatie

Vacature · 2–8 uur/week
Bernadottelaan 23, 3527 GH Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
Deze vacature is verlopen
#24242
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Resto-VanHarte-Utrecht/activiteiten/Marketing-en-Communicatie/24242 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken een creatieveling die buiten de lijntjes durft te denken en zich wil bezighouden met de marketing en communicatie van Resto VanHarte.
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een creatieve duizendpoot op het gebied van marketing en communicatie? Durf jij buiten de lijntjes te denken en lijkt het je leuk om een campagne op te zetten die een boost aan de bekendheid van Resto VanHarte Utrecht zal geven? Meld je dan snel aan als vrijwilliger Marketing en Communicatie.

Als vrijwilliger Marketing en Communicatie help je mee bij het maken van onze agenda’s, denk je eventueel mee over activiteiten en evenementen die georganiseerd kunnen worden en denk je mee  over hoe wat wij doen nog bekender te maken in de stad. Wij zoeken dus een enthousiaste creatieveling!

Ons vrijwilligersteam is divers samengesteld; ook mensen met een hulpvraag, mensen die werkervaring op willen doen of stagiaires van communicatie-, culturele-, welzijns- of horecaopleidingen kunnen deel uitmaken van het team. Samen maken we er iets bijzonders van, met leuke activiteiten en ieder vanuit zijn of haar eigen achtergrond en inbreng. Onze functies willen we laten aansluiten op wat jij kunt en wil bijdragen en zijn daarom erg flexibel in te richten!

Bijzonderheden

Alle kennis van twaalf jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma), social media en communicatie etc.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Resto VanHarte Utrecht
Resto VanHarte is een organisatie die mensen in de wijk met elkaar in contact brengt aan tafel. De doelstelling is ontmoeten en het voorkomen van isolement en eenzaamheid. We verwennen onze gasten met een lekkere, verse en duurzame 3-gangenmaaltijd en iets bijzonders om mee te maken. Zo worden er rondom de maaltijd allerlei activiteiten georganiseerd. Instanties in de wijk die iets voor bewoners kunnen betekenen kunnen aanschuiven aan tafel en zich presenteren. De maaltijd kost 7 euro en voor mensen met een U-Pas is er een speciale korting, kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting. Allerlei goede redenen, maar de voornaamste reden om te komen eten: het is er gezellig!

We hebben regelmatig vacatures. Houd je van koken, ben je flexibel, gastvrij en vind je het leuk om onze gasten een fijne avond te bezorgen? Meld je aan!
Deze vacature is verlopen
#24242
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Resto-VanHarte-Utrecht/activiteiten/Marketing-en-Communicatie/24242 om je aan te melden