Skip Navigation
Over ons

Resto VanHarte is een organisatie die mensen in de wijk met elkaar in contact brengt aan tafel. De doelstelling is ontmoeten en het voorkomen van isolement en eenzaamheid. We verwennen onze gasten met...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Flexibele enthousiasteling

Vacature · 2–8 uur/week
Bernadottelaan 23, 3527 GH Utrecht, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#25375
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Resto-VanHarte-Utrecht/activiteiten/Flexibele-enthousiasteling/25375 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken oproepvrijwilligers die het leuk vinden om ons met allerlei activiteiten te helpen, dit kan eenmalig of vaker!
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een flexibele duizendpoot? Meld je dan snel aan! Wij zoeken oproepkrachten die het leuk vinden ons (eenmalig of vaker) met allerlei activiteiten te helpen. Resto VanHarte is een organisatie die mensen in de wijk met elkaar in contact brengt aan tafel en door middel van allerlei andere activiteiten. De doelstelling is ontmoeten en het voorkomen van isolement en eenzaamheid. Voor allerlei leuke evenementen en andere losse klussen zijn wij op zoek naar flexibele en actieve oproepkrachten die het leuk vinden zich (vaker of eenmalig) in te zetten voor Resto VanHarte.

Ons vrijwilligersteam is divers samengesteld; ook mensen met een hulpvraag, mensen die werkervaring op willen doen of stagiaires van culturele-, welzijns- of horecaopleidingen kunnen deel uitmaken van het team. Samen maken we er iets bijzonders van, met leuke activiteiten en ieder vanuit zijn of haar eigen achtergrond en inbreng. Onze functies willen we laten aansluiten op wat jij kunt en wil bijdragen en zijn daarom erg flexibel in te richten!

Bijzonderheden

Alle kennis van twaalf jaar ervaring van Resto VanHarte is gebundeld in de VanHarte Academie. Resto VanHarte biedt haar vrijwilligers de kans om diverse trainingen te volgen aan de VanHarte Academie. Na de trainingen weet je bijvoorbeeld alles van voedselveiligheid (het HACCP diploma), social media en communicatie etc.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Resto VanHarte Utrecht
Resto VanHarte is een organisatie die mensen in de wijk met elkaar in contact brengt aan tafel. De doelstelling is ontmoeten en het voorkomen van isolement en eenzaamheid. We verwennen onze gasten met een lekkere, verse en duurzame 3-gangenmaaltijd en iets bijzonders om mee te maken. Zo worden er rondom de maaltijd allerlei activiteiten georganiseerd. Instanties in de wijk die iets voor bewoners kunnen betekenen kunnen aanschuiven aan tafel en zich presenteren. De maaltijd kost 7 euro en voor mensen met een U-Pas is er een speciale korting, kinderen tot 12 jaar krijgen 50% korting. Allerlei goede redenen, maar de voornaamste reden om te komen eten: het is er gezellig!

We hebben regelmatig vacatures. Houd je van koken, ben je flexibel, gastvrij en vind je het leuk om onze gasten een fijne avond te bezorgen? Meld je aan!
Deze vacature is verlopen
#25375
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Resto-VanHarte-Utrecht/activiteiten/Flexibele-enthousiasteling/25375 om je aan te melden