Skip Navigation
Over ons

Stichting Samen Lachen organiseert uitjes voor kinderen bij wie het door hun thuissituatie niet mogelijk is. Er zijn heel wat kinderen van 4-12 jaar die er door hun thuissituatie nooit even uit kunnen...

Gezondheid & WelzijnKinderen & JeugdArmoede & Huisvesting
Deel

Bestuurslid

Vacature · 2–4 uur/week
Utrecht, Utrecht, Nederland
BestuurPlannenLobbyingFondsenwervingSociale mediaMarketing & CommunicatieAdministratieAdviesVoedselbankenSociaal contact
CreatiefTeamworkBestuurOrganiserenNederlands
#29130
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Laat-Ze-Maar-Lachen/activiteiten/Bestuurslid/29130 om je aan te melden
SamenvattingStichting Samen Lachen Utrecht is op zoek naar versterking voor het bestuur.
Uitgebreide omschrijving

Stichting Samen Lachen is op zoek naar uitbreiding voor het bestuur.

Het bestuur bestaat momenteel uit een voorzitter, een penningmeester en een aanspreekpunt voor alle uitjes en activiteiten coördinatoren. Samen zijn we verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de stichting. Een keer per 7 weken komen we bij elkaar om de lopende zaken te bespreken, én om gezellig met elkaar bij te kletsen en een kop koffie te drinken.

We kunnen extra hulp in het bestuur goed gebruiken. Die extra hulp kunnen wij gebruiken voor alle werkzaamheden die voorbij komen; het contact met vrijwilligers, fondsenwerving, het contact met de voedselbanken, communicatie, plannen voor uitjes, het optimaliseren van bepaalde processen, noem maar op. De taken die jij precies zult uitvoeren zullen in samenspraak met jou vormgegeven worden.

Ben jij een enthousiast persoon die graag wilt helpen om kinderen die onder de armoedegrens leven in Utrecht een mooie dag te bezorgen? En wil jij je steentje bijdragen aan een van de leukste vrijwilligersclubs van Utrecht, dan zijn wij op zoek naar jou! We zien er naar uit je te leren kennen!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Samen Lachen
Stichting Samen Lachen organiseert uitjes voor kinderen bij wie het door hun thuissituatie niet mogelijk is. Er zijn heel wat kinderen van 4-12 jaar die er door hun thuissituatie nooit even uit kunnen. Wij organiseren 10 zaterdagen per jaar een leuk uitje in de stad of omgeving van Utrecht. De kinderen worden aan gemeld via de voedselbanken. De uitjes variëren bijvoorbeeld van workshops knutselen, naar musea of speeltuinen tot naar een pretparken. Zolang we de kinderen maar een mooie dag kunnen bezorgen!
·
#29130
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Laat-Ze-Maar-Lachen/activiteiten/Bestuurslid/29130 om je aan te melden