Skip Navigation
Over ons

Bewonersinitiatief in Zuilen.
We versterken de wijk door wijkinformatie de delen, het Burennetwerk Zuilen te trekken, ideeen, activiteiten en evenementen van bewoners te promoten en ondersteunen, en...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Webmaster / webredacteur voor Burennetwerk Zuilen en/of Zo is Zuilen

Vacature · 2–10 uur/week
Utrecht, Utrecht, Netherlands
Marketing & Communicatie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24638
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kracht-van-Zuilen/activiteiten/Webmaster--webredacteur-voor-Burennetwerk-Zuilen-enof-Zo-is-Zuilen/24638 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken jou als je handig bent met Wordpress en taal en het belangrijk vindt om bewoners wegwijs te maken in Zuilen. Kom je ons versterken?
Uitgebreide omschrijving

Als bewoners bij de Kracht van Zuilen vinden we het belangrijk dat wijkbewoners gemakkelijk informatie kunnen vinden. Daarom zetten we ons in voor een Burennetwerk Zuilen en een wijkinformatiepunt. Op de website Burennetwerkzuilen kunnen mensen zich opgeven als ze in de wijk burenhulp en sociaal contact zoeken of willen bieden. Op de nieuwswebsite Zoiszuilen vinden mensen actuele wijkinformatie, nieuwtjes en een interactieve agenda. Op onze eigen website Krachtvanzuilen is wat achtergrondinformatie over onszelf te vinden.

Voor deze drie websites zijn we op zoek naar een of twee wijkgenoten die ons wil helpen als webredacteur(en). Je houdt de sites veilig, mooi, overzichtelijk en berichten zo goed mogelijk vindbaar (seo). Je plaatst aangeleverde berichten en instrueert vrijwilligers hoe ze die berichten, waaronder foto's en mogelijk op termijn ook filmpjes, vlogs of podcads, op een goede manier kunnen aanleveren. Je helpt de sites zo gebruikersvriendelijk en laagdrempelig mogelijk maken.

Je vindt het leuk om contact te onderhouden met bijv. vormgever, app-leverancier, hosting en dergelijke. Je geeft het bestuur adviezen over doorontwikkeling, werkt zelfstandig aan een goede site, en herinnert mensen aan hun bijdrage.

Afhankelijk van hoeveel tijd en vaardigheid je voor ons beschikbaar bent, is een vrijwilligersvergoeding zeker mogelijk.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Nieuwegein > Nieuwegein Activiteiten > Kracht van Zuilen > Webmaster / webredacteur voor Burennetwerk Zuilen en/of Zo is Zuilen
Over Kracht van Zuilen
Bewonersinitiatief in Zuilen.
We versterken de wijk door wijkinformatie de delen, het Burennetwerk Zuilen te trekken, ideeen, activiteiten en evenementen van bewoners te promoten en ondersteunen, en de zeggenschap van bewoners te versterken. Voor een wijk waarin iedereen opvalt en niemand uitvalt!
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#24638
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Kracht-van-Zuilen/activiteiten/Webmaster--webredacteur-voor-Burennetwerk-Zuilen-enof-Zo-is-Zuilen/24638 om je aan te melden