Skip Navigation

Intocht Utrecht

Non-profit

Over ons

De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste...

Cultuur & KunstKinderen & Jeugd
Deel

Enthousiaste aanpakkers voor op- en afbouw Intocht Utrecht

Vacature · 4–30 uur/week
Bemuurde Weerd Oostzijde, Bemuurde Weerd Oostzijde, Utrecht, Utrecht 3514 AT, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#23970
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Enthousiaste-aanpakkers-voor-op--en-afbouw-Intocht-Utrecht/23970 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Help jij mee met de intocht in Utrecht?
 

Sint zoekt hulp

Op zondag 13 november komt Sinterklaas weer aan in Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat vorig jaar door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd werd. Hiermee is de intocht van Sinterklaas een van de grootste evenementen in Utrecht.

De intocht bestaat uit vier onderdelen: de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad en het kinderevenement op het Domplein. De organisatie van de intocht is in handen van twintig gemotiveerde vrijwilligers (Coördinatoren) die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken.

Voor de komende intocht zoeken we versterking voor de Op- en afbouw

Op de dag van de intocht en vlak daarvoor is altijd veel hulp nodig. Denk aan versieren, opbouwen, bakfietsen ophalen, spullen en Pieten vervoeren en opruimen. Vind jij het leuk de handen uit de mouwen te steken en heb je tijd op 12, 13 en/of 15 november? Meld je dan aan.

Aanmelden of meer informatie
Aanmelden en meer informatie via onderstaande link, t.a.v. Christine van Pul.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Intocht Utrecht > Enthousiaste aanpakkers voor op- en afbouw Intocht Utrecht
Over Intocht Utrecht
De Intocht Utrecht is dé jaarlijkse intocht van Sinterklaas in de stad Utrecht. Alle inwoners van Utrecht zijn van harte welkom bij dit grote feest dat doorggaans door ruim 35.000 enthousiaste bezoekers meegevierd wordt. Hiermee is de intocht één van de grootste buiten-evenementen van de stad.

De intocht is een complex evenement bestaande uit zes hoofdonderdelen: de start bij het Ledig Erf, de vaartocht door de Oude Gracht, de aankomst op de Weerdsluis, de optocht door de stad, het kinderevenement op het Domplein en verschillende kleine deel-evenementen.

De organisatie van de intocht is in handen van tientallen gemotiveerde vrijwilligers die er alles aan doen om er weer een fantastisch evenement van te maken. Er zijn voor de intocht op zondag 15 november 2020 weer veel vrijwilligers nodig.
Deze vacature is verlopen
#23970
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Intocht-Utrecht/activiteiten/Enthousiaste-aanpakkers-voor-op--en-afbouw-Intocht-Utrecht/23970 om je aan te melden