Skip Navigation

Digiwijs 3.0

Non-profit

Over ons

Leren computeren in de buurt

Computers zijn handig als je er wat mee kunt. Lang niet iedereen is zo handig. Digiwijs 3.0 helpt iedereen die niet of nauwelijks overweg kan met de computer en internet...

Community & familieVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

Coördinator vrijwillige docenten

Vacature · 4–8 uur/week
Stroyenborchdreef 12, 3562 GN Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25757
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Digiwijs-30/activiteiten/Coordinator-vrijwillige-docenten/25757 om je aan te melden
SamenvattingDigiwijs verzorgt computercursussen en zoekt een coördinator voor de ondersteuning en begeleiding van onze vrijwillige docenten en assistenten.
Uitgebreide omschrijving

Digiwijs 3.0 organiseert jaarlijks ongeveer 75 cursussen in Utrecht op 12 verschillende locaties. 
Alle docenten en assistenten van deze cursussen zijn vrijwilligers die ondersteund worden in hun uitvoerende, administratieve en didactische taken door een coördinator. De coördinatoren zijn de spil tussen het cursusbureau en de docenten. Van het begeleiden van docenten tot communiceren met de cursuslocaties, ze doen het met enthousiasme.
Als coördinator ben je 4 tot 8 uur per week bezig met het coördineren van ongeveer 5 cursusgroepen. Daarnaast is er regelmatig een coördinatorenvergadering waar informatie tussen de coördinatoren wordt uitgewisseld.

Hou jij van een gevarieerde functie en kan je goed omgaan met mensen en verantwoordelijkheden? Dan zit jij als coördinator bij Digiwijs 3.0 op de juiste plek!

Je kunt deze functie ook combineren met het zelf geven van computerlessen.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Digiwijs 3.0 > Coördinator vrijwillige docenten
Over Digiwijs 3.0
Leren computeren in de buurt

Computers zijn handig als je er wat mee kunt. Lang niet iedereen is zo handig. Digiwijs 3.0 helpt iedereen die niet of nauwelijks overweg kan met de computer en internet.

Digiwijs 3.0 is een project van WIJ 3.0, een all-round organisatie voor activering van kwetsbare mensen en re-integratie naar opleiding of werk.

In een cursus van Digiwijs 3.0 leren mensen om met een computer te werken. In de oefen-inloop kan men terecht om gewoon zelf te oefenen. En bij de themalessen richten we ons op een bepaald aspect van het computeren.
Deze vacature is verlopen
#25757
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Digiwijs-30/activiteiten/Coordinator-vrijwillige-docenten/25757 om je aan te melden