Skip Navigation
Over ons

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten ...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Bestuurssecretaris

2–4 uur/week
Utrecht, Utrecht, Nederland
BestuurPlannenLobbyingMarketing & CommunicatieAdministratieSociaal contactMentoring
BestuurTeamworkMensen begeleidenLezen & schrijvenLuisterenNederlandsPraten met anderenOnderhandelen
Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
2 plaatsen over.
#29430
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Zonnebloem-Utrecht-Stad/activiteiten/Bestuurssecretaris/29430 om je aan te melden
SamenvattingBen jij graag 'regisseur' van interne communicatie, werkafspraken en verenigingszaken? Daarmee optimaliseren we graag onze bestuurlijke samenwerking.
Uitgebreide omschrijving

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap en persoonlijk contact. Aan lekker bijpraten, een luisterend oor, samen winkelen of bezoek aan het theater, een dagje weg naar een Museum of Dierentuin. Voor mensen met een fysieke beperking is dit niet vanzelfsprekend. Zij zijn vaker alleen dan ze zouden willen en raken daardoor (mogelijk) sociaal geïsoleerd. De Zonnebloem Utrecht zet zich met bijna 90 vrijwilligers in voor ruim 215 deelnemers. Het bestuur van de lokale Zonnebloem-afdeling Utrecht ondersteunt en faciliteert onze vrijwilligersgroep bij het huisbezoek, activiteitenprogramma en vakantie(s) die zij voor deze deelnemers organiseren.

Daarnaast heeft dit bestuur natuurlijk een visie en ambitie voor de dienstverlening en doelgroep voor de komende jaren.


Als bestuurssecretaris ben je voor dit bestuur de 'regisseur' van hun interne communicatie, volg je de uitvoering van gemaakte werkafspraken en beleidszaken. Daarbij heb je natuurlijk oog voor het beleid en richtlijnen van de landelijke vereniging.


Houd jij van zo'n centrale bestuursrol en heb je kennis en ervaring in het bestuurswerk van het verenigingsleven? Heb je affiniteit met onze doelgroep en ben je ook stimulerende kracht achter de vrijwillige inzet binnen onze afdeling?

Dan komen we graag in contact met jou. We vertellen je graag over de waarde en het effect van onze dienstverlening voor onze doelgroep - maar natuurlijk ook over onze ambitie voor de komende jaren.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over De Zonnebloem Stad-Utrecht
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. We zetten alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen. En dat geldt ook voor onze vrijwilligers. Samen laten we elke dag zien dat er véél meer kan dan je denkt.

Onze vrijwilligers in Utrecht organsieren diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld een high-tea/picknick, een dagtrip naar een museum - maar ook creatieve zaken als een kookworkshop. Uiteraard passend bij de belangstelling van onze deelnemers. We organiseren dit jaar ook een vakantie waarbij een aantal deelnemers te gast zijn in een accommodatie aan de rand van de Veluwe. Maar onze vrijwilligers gaan net zo graag even met je de stad in of komen langs voor een kop koffie en een ontspannen gesprek bij jou thuis. Wat je ook graag zou willen doen: bij de Zonnebloem in Utrecht doen we er met bijna 90 vrijwilligers alles aan om dit mogelijk te maken.
·
2 plaatsen over.
#29430
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Zonnebloem-Utrecht-Stad/activiteiten/Bestuurssecretaris/29430 om je aan te melden