Skip Navigation

De Voorkamer

Non-profit

Over ons

De Voorkamer is een ontmoetingsplek waar je met andere culturen in aanraking kunt komen: een plek om erbij te horen en een veilige plek om nieuwe ervaringen op te doen. Door te werken met de...

Cultuur & KunstCommunity & familieKinderen & JeugdVluchtelingen & MinderhedenGender gelijkheid
Deel

De Voorkamer zoekt Nederlandse taalcoaches en coördinatoren!

Vacature · Flexibel
Kanaalstraat 225, 3531 HN Utrecht, Netherlands
PlannenSociaal contact
OrganiserenTeamworkPraten met anderenNederlands
#27170
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Voorkamer/activiteiten/De-Voorkamer-zoekt-Nederlandse-taalcoaches-en-coordinatoren/27170 om je aan te melden
SamenvattingBruggenbouwers gezocht! Word vrijwilliger van het Nederlands Taalcafé en verbind mensen door middel van de Nederlandse taal.
Uitgebreide omschrijving

Mensen verloren tijdens de corona crisis hun contacten, energie en motivatie dankzij de invoer van de corona maatregelen. Wat niet iedereen weet is dat het leven met sociale afstand voor sommigen van ons helemaal niet zo anders is dan het leven onder normale omstandigheden. Sommige nieuwkomers in Nederland, of het nu internationale studenten, vluchtelingen, expats of asielzoekers zijn, voelen deze afstand heel vaak.

In De Voorkamer geloven we dat het gevoel erbij te horen een van de eerste stappen richting integratie is en dat taal een van de belangrijkste middelen is om dat te bereiken. Sta jij te springen om nieuwe mensen te ontmoeten en de sociale afstand te doorbreken? Wordt dan onderdeel van De Voorkamer!


We zijn op zoek naar een nieuwe coördinator en nieuwe taalcoaches voor het Nederlands Taalcafé. Iedereen is welkom!

  • Als coördinator werk je samen met een gemotiveerd team om iedere dinsdagavond het taalcafé te organiseren. Naast het evenement zelf, dat ongeveer 3 uur van je tijd in beslag neemt, zal je ongeveer 2 uur per week bezig zijn met de voorbereidingen en organisatie.
  • Als taalcoach bezoek je ons 2 uur durende taalcafé op dinsdagavond en voer je interessante gesprekken in het Nederlands met deelnemers uit onze community. Kun je niet iedere dinsdag? Geen probleem! Ook dan ben je van harte welkom.

Is je interesse gewekt en wil je graag als coördinator óf taalcoach aan de slag om de sociale afstand te doorbreken? Vul dan de vragenlijst in en je hoort snel van ons!

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > De Voorkamer > De Voorkamer zoekt Nederlandse taalcoaches en coördinatoren!
Over De Voorkamer
De Voorkamer is een ontmoetingsplek waar je met andere culturen in aanraking kunt komen: een plek om erbij te horen en een veilige plek om nieuwe ervaringen op te doen. Door te werken met de creativiteit en talenten van mensen uit onze gemeenschap verbinden we verschillende culturen op een persoonlijk niveau.

Neem deel aan onze creatieve workshops, culturele diners, taalcafés, lezingen, jamsessies, vrouwencafés, in samenwerking ontworpen tentoonstellingen, storytellingavonden en nog veel meer. Allemaal gecreëerd door en voor onze diverse gemeenschap.
·
#27170
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Voorkamer/activiteiten/De-Voorkamer-zoekt-Nederlandse-taalcoaches-en-coordinatoren/27170 om je aan te melden