Skip Navigation
Over ons

Welkom bij De Buurtcamping Utrecht – ontmoeting, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie!

Sinds 2015 werkt Stichting De Buurtcamping Utrecht als stadsbrede community aan de sociale samenhang in...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

De Buurtcamping Utrecht zoekt teamleden

Vacature · 2–8 uur/week
São Paulodreef 33, 3563 CP Utrecht, Netherlands
Administratie
Deze vacature is verlopen
#25017
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Buurtcamping-Utrecht/activiteiten/De-Buurtcamping-Utrecht-zoekt-teamleden/25017 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Gezocht: collega's acquisitie en partnerships

De Buurtcamping Utrecht is bezig met een professionaliseringsslag waarbij we ons richten op duurzaamheid en financiële onafhankelijkheid. Ben jij communicatief vaardig, heb je een hart voor sociale projecten en ervaring met acquisitie en/of sales? Heb je een groot netwerk, of vind je het leuk om dit op te bouwen en heb jij een neus voor interessante en creatieve samenwerkingen? Laat het ons weten!

We werken aan een netwerk van partners (op sociaal, cultureel en commercieel gebied en vanuit de gemeente) die De Buurtcamping Utrecht willen steunen en zoeken daarvoor een teamlid die zich wil richten op de acquisitie en maken van nieuwe, zakelijke verbindingen. Daarnaast denk je mee over het opzetten en uitrollen van het ‘Vrienden van De Buurtcamping Utrecht’-concept en andere ideeen over het opzetten van het zakelijke netwerk en strategieën om duurzaam inkomsten te genereren.

Gezocht: scherpe geesten, creatieve denkers en doeners

Ben jij fan van De Buurtcamping Utrecht, heb jij tips, zie je kansen of wil je zelf meewerken aan een nieuwe of bestaande Buurtcamping? Laat het ons weten, we zijn altijd op zoek naar teamleden op het gebied van programmering, productie, promotie of ondersteuning binnen het overkoepelende kernteam.

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > De Buurtcamping Utrecht > De Buurtcamping Utrecht zoekt teamleden
Over De Buurtcamping Utrecht
Welkom bij De Buurtcamping Utrecht – ontmoeting, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie!

Sinds 2015 werkt Stichting De Buurtcamping Utrecht als stadsbrede community aan de sociale samenhang in verschillende wijken in de stad. Buurtbewoners organiseren met organisaties en ondernemers De Buurtcamping in hun eigen park. Er wordt in ruim 10 maanden voor én na het kampeerweekend actief samengewerkt. Door deze samenwerking, de ontmoeting en het overnachten in je eigen park, leer je elkaar en de buurt buurten beter kennen en waarderen.

We werken in teams toe naar een knusse camping met een breed programma van laagdrempelige activiteiten, opgezet voor en door bewoners. 'S avonds zitten we met elkaar om het kampvuur om verhalen te delen en in de ochtend worden we wakker met de geur van vers gezette koffie en een broodje van de lokale bakker. Op de camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk; met die WC-rol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit!

In 2020 zijn de volgende wijken/teams aan de slag:
- Noordse Park in Ondiep/Pijlsweerd
- Majellapark in Utrecht West
- Park de Gagel in Overvecht
- Griftpark in Noordoost
- Park Transwijk in Kanaleneiland/Transwijk
- Máximapark in Leidsche Rijn
- Park de Koppel in Lunetten
Deze vacature is verlopen
#25017
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Buurtcamping-Utrecht/activiteiten/De-Buurtcamping-Utrecht-zoekt-teamleden/25017 om je aan te melden