Skip Navigation
Over ons

Welkom bij De Buurtcamping Utrecht – ontmoeting, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie!

Sinds 2015 werkt Stichting De Buurtcamping Utrecht als stadsbrede community aan de sociale samenhang in...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulp
Deel

De Buurtcamping Utrecht zoekt een voorzitter!

Vacature · Flexibel
Schooneggendreef 27, 3562 GG Utrecht, Netherlands
Festival
Deze vacature is verlopen
#23456
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Buurtcamping-Utrecht/activiteiten/De-Buurtcamping-Utrecht-zoekt-een-voorzitter/23456 om je aan te melden
SamenvattingWij zijn op zoek naar een voorzitter voor het bestuur van De Buurtcamping Utrecht.
Uitgebreide omschrijving

De Buurtcamping Utrecht is op zoek naar een voorzitter voor het bestuur van haar stichting. Sinds 2015 wordt De Buurtcamping in Utrecht georganiseerd. Een weekend lang kamperen bewoners en betrokkenen in een stadspark bij hen in de buurt. Het project is onder andere georganiseerd in Ondiep, Utrecht West en Overvecht. Naast het kamperen wordt er een breed programma aan activiteiten, workshops en optredens aangeboden en staat ontmoeting tussen diverse doelgroepen centraal.

De organisatie groeit en is druk bezig met haar doorontwikkeling. Op dit moment zijn we op zoek naar een voorzitter die samen met ons deze ontwikkeling door wil maken en hier zijn/haar visie op wil geven.

Onze voorzitter:

- Leidt de algemene bestuursvergaderingen (max. 6 per jaar)
- Neemt deel aan strategieweekend (1 dag met overnachting - georganiseerd door De Buurtcamping Utrecht)
- Adviseert binnen het bestuur en de organisatie
- Vertegenwoordigt de organisatie (naar binnen en buiten)
- Neemt initiatief en voert bestuurswerkzaamheden uit (tekenen, controleren van stukken etc.)
- Heeft ervaring met bestuurswerkzaamheden of wil deze ervaring graag op doen
- Heeft een birds-eye view
- Bewaakt processen en (lange termijn) visies en doelen
- Is representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
- Ervaring in sales / commercie is een pré

Wij bieden:

Een uitdagende (vrijwilligers) functie waarin je de ruimte krijgt om mee te denken en mee te werken aan het vormgeven van (de lange termijn visie en doelen van) De Buurtcamping Utrecht. Je werkt samen met enthousiaste collega-bestuursleden. De Buurtcamping Utrecht vergoedt gemaakte reiskosten en zorgt dat je tijdens de uitvoering van je werkzaamheden verzekerd bent. Daarnaast worden er op maat gemaakte trainingen verzorgd aan team- en bestuursleden rondom relevante project thema's.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > De Buurtcamping Utrecht > De Buurtcamping Utrecht zoekt een voorzitter!
Over De Buurtcamping Utrecht
Welkom bij De Buurtcamping Utrecht – ontmoeting, samenwerken en kamperen in je eigen stadsie!

Sinds 2015 werkt Stichting De Buurtcamping Utrecht als stadsbrede community aan de sociale samenhang in verschillende wijken in de stad. Buurtbewoners organiseren met organisaties en ondernemers De Buurtcamping in hun eigen park. Er wordt in ruim 10 maanden voor én na het kampeerweekend actief samengewerkt. Door deze samenwerking, de ontmoeting en het overnachten in je eigen park, leer je elkaar en de buurt buurten beter kennen en waarderen.

We werken in teams toe naar een knusse camping met een breed programma van laagdrempelige activiteiten, opgezet voor en door bewoners. 'S avonds zitten we met elkaar om het kampvuur om verhalen te delen en in de ochtend worden we wakker met de geur van vers gezette koffie en een broodje van de lokale bakker. Op de camping ben je de hele dag heerlijk buiten en is iedereen gelijk; met die WC-rol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit!

In 2020 zijn de volgende wijken/teams aan de slag:
- Noordse Park in Ondiep/Pijlsweerd
- Majellapark in Utrecht West
- Park de Gagel in Overvecht
- Griftpark in Noordoost
- Park Transwijk in Kanaleneiland/Transwijk
- Máximapark in Leidsche Rijn
- Park de Koppel in Lunetten
Deze vacature is verlopen
#23456
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/De-Buurtcamping-Utrecht/activiteiten/De-Buurtcamping-Utrecht-zoekt-een-voorzitter/23456 om je aan te melden