Skip Navigation

DOCK Noordwest

Non-profit

Over ons

DOCK helpt mensen hun eigen leven en het leven van anderen te verbetereren. Ieder mense heeft talenten om in te zetten voor zichzelf en anderen. Veel mensen zijn bereid om anderen te helpen en...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Fietsles vrijwilligster

Vacature · 2–3 uur/week
2e Daalsedijk 2b, 3551 EJ Utrecht, Netherlands
BuitenSportBegeleidingSociaal contact
Mensen begeleiden
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23306
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/DOCK-Noordwest/activiteiten/Fietsles-vrijwilligster/23306 om je aan te melden
SamenvattingEen groep vrouwen stapt elke woensdagochtend op de fiets om te leren fietsen. We kunnen nog extra hulp gebruiken, iets voor jou?
Uitgebreide omschrijving

Activiteit

Iedere woensdag van 9.30 tot 11.00 uur kunnen vrouwen leren fietsen bij buurthuis de Uithoek. Een rij oer-Hollandse omafietsen staan klaar voor de fietsles. Wanneer je vrijwilligster wordt bij de fietslessen help je de vrouwen bij het op- en afstappen, geeft aan hoe en wanneer je moet remmen, geeft aanwijzingen en moedigt aan. Op dit moment is er al een vrijwilligster actief waar je mee samen gaat werken.


Doelgroep & impact 

De vrouwen die meedoen aan de fietsles hebben een migratie-achtergrond en hebben meestal als kind niet leren fietsen of hebben het al heel lang niet meer gedaan. Ze willen heel graag leren fietsen om zo hun actieradius en zelfstandigheid te vergroten.

Lijkt het jou leuk vrouwen bij hun fietsles te helpen? Reageer dan op deze advertentie. 

Bereikbaarheid

Buurthuis De Uithoek ligt vlakbij de watertoren op de Amsterdamse Straatweg. Dit is ongeveer 5 minuten fietsen vanuit het centrum van Utrecht. Ook kun je vanaf Utrecht Centraal bus 3 pakken. 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over DOCK Noordwest
DOCK helpt mensen hun eigen leven en het leven van anderen te verbetereren. Ieder mense heeft talenten om in te zetten voor zichzelf en anderen. Veel mensen zijn bereid om anderen te helpen en iedereen heeft soms hulp nodig.
Medewerkers van DOCK ondersteunen mensen in het nemen van initiatieven en onderschrijven op die manier de doelstelling van DOCK. Zij leggen contacten tussen mensen en organisaties in de buurt en brengen mogelijkheden samen. Met positieve resultaten.
·
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#23306
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/DOCK-Noordwest/activiteiten/Fietsles-vrijwilligster/23306 om je aan te melden