Skip Navigation
Over ons

Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Keramiek

Vacature · 3 uur/week
Van Bijnkershoeklaan 10, 3527 XL Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25065
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Keramiek/25065 om je aan te melden
SamenvattingWij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de cursus keramiek.
Uitgebreide omschrijving

Voor onze keramiek cursus op vrijdag zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Boogh Utrecht De Paraplu en Afasiecentrum biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training voor mensen met Niet- Aangeboren Hersenletsel.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de cursus Keramiek. Je verricht hand-en-spandiensten voor de deelnemers en hun begeleider. Dit betekent: helpen de werkstukken op tafel te zetten en weer op te ruimen, gezellig een praatje maken, aanreiken van diverse materialen aan deelnemers, helpen met glazuren maken, vormgeven van ideeën en op weg helpen, thee inschenken, opruimen. Het is fijn als je zelf graag creatief bezig bent en ervaring hebt, maar voorop staat dat jij het leuk vindt om met mensen te werken! De deelnemers hebben vanwege hersenletsel in meerdere of mindere mate moeite met het begrijpen en/of spreken van taal. Het is belangrijk dat je ervoor open staat om hier mee om te leren gaan.

Keramiek:

Vrijdagochtend 9:30-12:30

en/of

Vrijdagmiddag 12:30-15:30u

Wij bieden een gezellige groep, prettige werkomgeving, een vrijwilligerscontract, reiskostenvergoeding en een basiscursus "omgaan met de gevolgen van hersenletsel" (e-learning).

Interesse? We horen graag van je!
Neem contact op met Tineke, door een bericht te sturen.

Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Boogh Utrecht De Paraplu
Boogh Utrecht De Paraplu biedt activiteiten op het gebied van ontmoeting, educatie en training. De deelnemers zijn direct betrokken bij de vorming van het beleid, bij de invulling van het activiteitenaanbod en bij de uitvoering van diverse taken binnen de organisatie. Daarbij worden zij ondersteund door professionals en vrijwilligers.

Mensen met een specifieke ondersteuningsbehoefte vanwege hersenletsel of lichamelijke beperking bieden wij professionele begeleiding, waarbij respect en gelijkwaardigheid onze uitgangspunten zijn. Scholing en deskundigheidsbevordering van onze vrijwilligers krijgen veel aandacht.

Naast de activiteiten en ontmoetingsgroepen biedt Boogh Utrecht De Paraplu een gevarieerd cursusprogramma in de periode van september tot en met juni.
Deze vacature is verlopen
#25065
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Boogh-Utrecht-De-Paraplu/activiteiten/Keramiek/25065 om je aan te melden